Neler Yeni

Da-2 sistemi montajlı şekilde kargoya verildi.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Hayırlı olsun hocam.

Elfernatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Kadayıfçıoğlu
Bende cumartesi saat 12 gibi sipariş ettim inşallah yarın kargoya verilir.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hocam genele tekrar soruyorum V200 kasa ile aldım Da sistem 2'yi kasa değiştirdiğinde PSU garantisi bitiyor mu yarın itopya'yı arayacağım ama 1 saat sıra bekleme de istemiyorum varsa bilen aydınlatırsa çok sevinirim.

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
Hocam genele tekrar soruyorum V200 kasa ile aldım Da sistem 2'yi kasa değiştirdiğinde PSU garantisi bitiyor mu yarın itopya'yı arayacağım ama 1 saat sıra bekleme de istemiyorum varsa bilen aydınlatırsa çok sevinirim.
Dışardan ayrı olarakmi yoksa özelleştirme üzerinden kasayı degistirmemi dışardan alacaksanız itopyadan gelen cihaz parça parca garantilidir

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Dışardan ayrı olarakmi yoksa özelleştirme üzerinden kasayı degistirmemi dışardan alacaksanız itopyadan gelen cihaz parça parca garantilidir
Hocam dışarıdan kasayı mesh yapacağım sanırım ön paneli kırmam gerekiyor bu da kasayı garanti dışı bırakıyor haliyle o yüzden diyorum ama aldığım Sistem Da2 yani PSU ve kasa aynı anda satılıyor ama bir sıkıntı olmaz her halde PSU garantisi devam eder ben yine yarın arayacağım dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça parça ise PSU garantisi ayrı kasa garantisi ayrı oluyor değil mi?

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
Hocam dışarıdan kasayı mesh yapacağım sanırım ön paneli kırmam gerekiyor bu da kasayı garanti dışı bırakıyor haliyle o yüzden diyorum ama aldığım Sistem Da2 yani PSU ve kasa aynı anda satılıyor ama bir sıkıntı olmaz her halde PSU garantisi devam eder ben yine yarın arayacağım dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça parça ise PSU garantisi ayrı kasa garantisi ayrı oluyor değil mi?
İtopyada sunulan kasalar PSU ile birleşik normalde tek parça sayılır ama vatandan aynı şekilde 700 w bi kasa almıştım PSU bozukdu sadece PSU yollamistim bı sorun olmamıştı

h.ibrahim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil
stok'ta olursa bende alacam inşallah para hazır öyle bekliyorum ancak :D

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İtopyada sunulan kasalar PSU ile birleşik normalde tek parça sayılır ama vatandan aynı şekilde 700 w bi kasa almıştım PSU bozukdu sadece PSU yollamistim bı sorun olmamıştı
Anladım o zaman benim dediğim gibi kasa değişsem dahi sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom