O bendim sanırımyavaş yavaş vermeye başlamışlar kargoya 1 arkadaşda daha gördüm hayırlı olsun Itopya Şaşırttı
aynenO bendim sanırım
Dışardan ayrı olarakmi yoksa özelleştirme üzerinden kasayı degistirmemi dışardan alacaksanız itopyadan gelen cihaz parça parca garantilidirHocam genele tekrar soruyorum V200 kasa ile aldım Da sistem 2'yi kasa değiştirdiğinde PSU garantisi bitiyor mu yarın itopya'yı arayacağım ama 1 saat sıra bekleme de istemiyorum varsa bilen aydınlatırsa çok sevinirim.
Hocam dışarıdan kasayı mesh yapacağım sanırım ön paneli kırmam gerekiyor bu da kasayı garanti dışı bırakıyor haliyle o yüzden diyorum ama aldığım Sistem Da2 yani PSU ve kasa aynı anda satılıyor ama bir sıkıntı olmaz her halde PSU garantisi devam eder ben yine yarın arayacağım dediğim gibi.Dışardan ayrı olarakmi yoksa özelleştirme üzerinden kasayı degistirmemi dışardan alacaksanız itopyadan gelen cihaz parça parca garantilidir
Parça parça ise PSU garantisi ayrı kasa garantisi ayrı oluyor değil mi?Dışardan ayrı olarakmi yoksa özelleştirme üzerinden kasayı degistirmemi dışardan alacaksanız itopyadan gelen cihaz parça parca garantilidir
İtopyada sunulan kasalar PSU ile birleşik normalde tek parça sayılır ama vatandan aynı şekilde 700 w bi kasa almıştım PSU bozukdu sadece PSU yollamistim bı sorun olmamıştıHocam dışarıdan kasayı mesh yapacağım sanırım ön paneli kırmam gerekiyor bu da kasayı garanti dışı bırakıyor haliyle o yüzden diyorum ama aldığım Sistem Da2 yani PSU ve kasa aynı anda satılıyor ama bir sıkıntı olmaz her halde PSU garantisi devam eder ben yine yarın arayacağım dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parça parça ise PSU garantisi ayrı kasa garantisi ayrı oluyor değil mi?
bende dün verdimCuma akşam 22 gibi verdiğim sistem bugün kargoya verildi.
Anladım o zaman benim dediğim gibi kasa değişsem dahi sıkıntı yok.İtopyada sunulan kasalar PSU ile birleşik normalde tek parça sayılır ama vatandan aynı şekilde 700 w bi kasa almıştım PSU bozukdu sadece PSU yollamistim bı sorun olmamıştı