Maalesef beklemek gerekiyor böyle bir saçmalığı ilk defa yaşıyorum...Aynen öyle
Senin yerinde olsam kendim gider şubeden alırım. Şahsen ben öyle yapacağım. Benim bir koli bölgeye geldi diğeri hâlâ istanbuldaYahu dün dagıtıma cıktı bugun daha elime ulasmadı bu nasil iştir
Ürün kutuları gelmedi işlemci ram v.b ekran kartı da dahil içine işte hocam monitör ve kasa var ekran kartı ve bileşen kutuları yok bir tekSenin monitör ve kasan geldi ama ekran kartim mi gelmedi
Benimkide böyle 2 gundurBu sabah ilerleme olmuş hocam umarım yakında verilir hepsi korgoya
Dağıtımda diyor gitsem bile orda değildir büyük ihtimal !Maalesef beklemek gerekiyor böyle bir saçmalığı ilk defa yaşıyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin yerinde olsam kendim gider şubeden alırım. Şahsen ben öyle yapacağım. Benim bir koli bölgeye geldi diğeri hâlâ istanbulda
eywallah H.o. Motorun içinde tekerine taş değmesin broAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle bro bardak hoş stantta iş görür valla estetik
Testleri yapıcam da bi spora gidip gelim
Motorum da Cf Moto 150Nk bro
Yine bekliycez yaniBenimkide böyle 2 gundur
2 gündür yok mail flnnBir mail kutunuzu kontrol edin.
Kargoya verilmesini bekleyenler.
Aga sen nesin be bi umut girdim gelmiş mail sixkdicmdofnBir mail kutunuzu kontrol edin.
Kargoya verilmesini bekleyenler.
DoğruHala itopyadan kargo bekleyenler varmi ya ben bütün siparişleri iptal etim 100 to fazla verdim başka yerden aldim ve geldi bu zamanda itopyadan ürün beklenmez