Hocam dünden beri senin 5500xt dediğini görüyorum. Yanlış anlama ama bi dediğin kartı araştır derim. Abdullah bey r5 3600ün yanına onu koyar mı allah aşkına? R5 3600 ve 5500xtli sistemi 3-4 bin TL'ye yapsın ben gene almam açıkçası.kart rx 5500 xt 8gb lık modellerden biri arkadaşlar
kart rx 5500 xt 8gb lık modellerden biri arkadaşlar
umarım kardeşim elindeki bütçeye göre bir sistem çıkartabi ki öyle abi de sonuç olarak 500 600 TL daha ucuza alıyorsun en az ki 2 aydır sistem gelmiyor baya iyi indirim olmuş olabilir
gayette iyi oluryazık olur 3600e 5500xt
Çok haklısın ben ilk pc alışımda biraz cahildim 3 4 yıl önce artık bu hatalara düşemiycem4 yıldır 1.6 oyna abi sende ,sende de başka oyun oynıyacağın için ve ya yeni bir bilgisyarın olacağı için heyecan olur![]()
Hocam dünden beri senin 5500xt dediğini görüyorum. Yanlış anlama ama bi dediğin kartı araştır derim. Abdullah bey r5 3600ün yanına onu koyar mı allah aşkına? R5 3600 ve 5500xtli sistemi 3-4 bin TL'ye yapsın ben gene almam açıkçası.
"Sen kafayı sıyırmışsın."gayette iyi olur
Ben de bu 5500 xtli sistemleri kim alıyor diye düşünüp duruyordum, varmış demek ki alıcısıgayette iyi olur
Abdullah abi dün şu iki mesaja beğeni atmış onlar şöyle
Alıntıyı görüntüle
eğer bunlara göre bişey gelicekse büyük ihtimal rx5500xt modellerinden biri ve işlemci 3500x olacak.
umarım reis 4.2 k yı geçmezumarım kardeşim elindeki bütçeye göre bir sistem çıkar
ama şahsen rx5500xt 'li bir sistemi bende istemem.Abdullah abi dün şu iki mesaja beğeni atmış onlar şöyle
Alıntıyı görüntüle
eğer bunlara göre bişey gelicekse büyük ihtimal rx5500xt modellerinden biri ve işlemci 3500x olacak.