emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
peki nedenama şahsen rx5500xt 'li bir sistemi bende istemem.
peki nedenama şahsen rx5500xt 'li bir sistemi bende istemem.
umarım kardeşim bu kadar yıl beklemişsin heyecan yapmışsın hevesin kırılmaz inşallahumarım reis 4.2 k yı geçmez
fps testlerine bakmanı öneririmpeki neden
ya ben 4.5k yı aşacağını düşünmüyorumumarım kardeşim bu kadar yıl beklemişsin heyecan yapmışsın hevesin kırılmaz inşallah
1650s le 6 7 fps var ?fps testlerine bakmanı öneririm
4.2K olmasi zorumarım reis 4.2 k yı geçmez
5k altı beklemeyin. Abdullah Bey kendisi dedi.ya ben 4.5k yı aşacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1650s le 6 7 fps var ?
ram ı ssd yi düşürürüm 4.5k yı aşmaz bence4.2K olmasi zor
nerede dedi bunu5k altı beklemeyin. Abdullah Bey kendisi dedi.
Hevesini kırmak istemem ama neredeyse imkansiz bu sistemin o fiyata olmasi bazi parcalarin modelini dusurerek alirsan belkiumarım reis 4.2 k yı geçmez
ayn dedi insta postundaRAM ı SSD yi düşürürüm 4.5k yı aşmaz bence
nerede dedi bunu
hangi postayn dedi insta postunda
inşallah bu ağır vergi altında biraz zor ama toplu siparişler olacağı için makul fiyat olurya ben 4.5k yı aşacağını düşünmüyorum
1650s le 6 7 fps var ?
4k ve civarı beklemeyin + hikayede "sizin beklediğiniz gibi bir F/P sistem gelmeyecek ama gelen sistem gayet F/P" dedi. Boşuna o bütçe ile beklemeyin yani.RAM ı SSD yi düşürürüm 4.5k yı aşmaz bence
nerede dedi bunu
arkadaşların heveslerini kırmayalım hocam sistem açıklanana kadar4k ve civarı beklemeyin + hikayede "sizin beklediğiniz gibi bir F/P sistem gelmeyecek ama gelen sistem gayet F/P" dedi. Boşuna o bütçe ile beklemeyin yani.