KATAM1RAA
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Arda Saygılı
- Bütçe
- 14.000
DA-C4/ RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Hocalar yarın gelicek zamdan ötürü hemen pc almayı düşünüyorum ztn bu sistemi almayı düşünüyordum ama bütçemi biraz aşıyordu bende tekrar F/P beklemeye geçtim ama dediğim gibi dolar ve vergi zam sonrası hemen almak istiyorum birkaç soru soracağım:
Mesaj otomatik birleştirildi:
1-Sistem beni en az 2-3 yıl rahat götürür mü?DA-C4/ RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocalar yarın gelicek zamdan ötürü hemen pc almayı düşünüyorum ztn bu sistemi almayı düşünüyordum ama bütçemi biraz aşıyordu bende tekrar F/P beklemeye geçtim ama dediğim gibi dolar ve vergi zam sonrası hemen almak istiyorum birkaç soru soracağım:
2-(çok bilmediğim için) sonradan işlemci veya ekran kartı güncellemesi yapacağımda problem yaşarmıyım
3-Bu işlemci modeli ve ekran kartı çok ısınma yapar mı? (1 yıl içinde yapmazsa problem yok güçlü bir hava soğutma veya sıvı soğutma alırım ilk 1 yıl problem yapmasın yeter)
4-siteye %100 güvenebilir miyim çünkü şahsi olarak siteyi 2 aydır falan tanıyorum ilk defa internet üzerinden böyle bir ödeme yapacağım satış sonrası karşımda muhattap bulabilirmiyim
5- önerdiğiniz başka sistem vs varsa söyleyebilirseniz sevinirim