Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
Yo bi girip çıktım sandıkların başındayızArkadaşlar @B1L0 seçimler varken LOL oynuyor :d
Oylar çalınabilir aman dikkatYo bi girip çıktım sandıkların başındayız
abi anime kızları bu foruma gelirse oyum sanaOyu kendime atayım, işte böyle bir centilmenim ben.
%50 göremedimAdam Kazandı
Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlama erkeğim. pp'ye takılma.abi anime kızları bu foruma gelirse oyum sana
İlk işimiz seni göndermek olacakEskiden forum ikiye ayrılmıştı. Güce tapanlar ve Hakk'a tapanlar.. Emir Aydın'ı destekleyen kitle güce tapıyordu. Örneğin @joker♤ en büyük destekçisiydi.güç ve koltuk hırsıyla yanıp tutuşanlar arasında sadece iki kişi yoktu. @Windows XP Aşığıyım, @Windows 10 Aşığıyım, @Mert Özkaya, @Perfectshot06 gibi gibi. Hatta bilhassa @Perfectshot06 güc hırsına öyle bir kapışmıştı ki bizleri maraba olarak görür mesajlarınıza cevap dahi vermezdi.
Diğer tarafta ise Hakk'ın yolunda Hakk'ın kulları vardı. Bu fasıla bizler mensuptuk. Öyle ki Hakk'ın yolundan sapmayarak haklarımızı aradık. Başta, @Java, @Hudzell, @MematiBaş🚬 ve @2mApoo olmak üzere birçok destekçimiz ve yoldaşımız vardı. Ve gidişatımız muazamdı. Bu ekipibe liderlik etmek benim için bir onurdu! Bir gün geldi durduk, ve şunu dedik kendimize: "Bu kavga ne diye? Hepimiz kardeşiz!" Ve savaşı bitirmek adına ateş kes ilan ettik. Sonra aylarca ateş kesimiz bozulmadı. Ta ki bugün @Emir Aydın'ın haksız yere uyarı atmasına kadar!
Bundan sonra merhamet yok, İzzet yok, samimiyet yok, aff yok, iyi niyet yok, suistimal yok, ezilmek ve ezdirmek yok, bugünden sonra aff yok!
Ölüm korkusu var, arkanızdan gelen esir bir havayla soğuk soğuk, büfür büfür esen bir nefes, azarilin nefesi!.. Bundan sonra aff yok! Ya istiklâl ya ölüm!
Beyler kuşanın, Ya forum başa ya Emir leşe!