Sessizlik açısından Lenovo K300 kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısını görmedim. Programından ışığını falan ayarlayabiliyorsun. Ben beyaz ışık kullanmayı tercih ediyorum.Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
ınca ıkg-448 yazı yazabiliyor gayet yeterliHem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
Benim ki yazıyorsa ohooooınca ıkg-448 yazı yazabiliyor gayet yeterli
Rampage KB-R 105 Exhero kullandim 1 yil kadar sorun varsa alabilirim. XPG Summoner alacagim yakinlardaHem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
Ben de kullanıyorum 1 yıl olacak yakında. Cidden baya sessiz. HyperX Alloy Core alacaktım ama zamlanmıştı 400 liraya aldım bunu ama gereksiz zamlandı bence. RGB'si güzel baya aydınlık. Tek kötü yanı tuşlar çıkmıyor.Sessizlik açısından Lenovo K300 kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısını görmedim. Programından ışığını falan ayarlayabiliyorsun. Ben beyaz ışık kullanmayı tercih ediyorum.
Anlamadim Alloy Core aldiniz mi yoksa alacak miydiniz hocam? Aldiysaniz su anki fiyati sizce deger miBen de kullanıyorum 1 yıl olacak yakında. Cidden baya sessiz. HyperX Alloy Core alacaktım ama zamlanmıştı 400 liraya aldım bunu ama gereksiz zamlandı bence. RGB'si güzel baya aydınlık. Tek kötü yanı tuşlar çıkmıyor.