Neler Yeni

DA forum üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
Sessizlik açısından Lenovo K300 kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısını görmedim. Programından ışığını falan ayarlayabiliyorsun. Ben beyaz ışık kullanmayı tercih ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Efe Özdamar
Arkadaştan ödünç aldığım Logitech K120,RGBsi falan yok düz klavye işimi görüyor,memnunum

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Msi Katana gf66 ının klavyesini kullanıyorum
  • RED BACKLIT
1692997613110.jpeg

ama yakın zamanda

STEELSERIES APEX 3 TÜRKÇE RGB GAMING KLAVYE​

buna geçeceğim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Razer Blackwidow V3 TKL.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
ınca ıkg-448 yazı yazabiliyor gayet yeterli :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Rampage KB-R 105 Exhero kullandim 1 yil kadar sorun varsa alabilirim. XPG Summoner alacagim yakinlarda

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Sessizlik açısından Lenovo K300 kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısını görmedim. Programından ışığını falan ayarlayabiliyorsun. Ben beyaz ışık kullanmayı tercih ediyorum.
Ben de kullanıyorum 1 yıl olacak yakında. Cidden baya sessiz. HyperX Alloy Core alacaktım ama zamlanmıştı 400 liraya aldım bunu ama gereksiz zamlandı bence. RGB'si güzel baya aydınlık. Tek kötü yanı tuşlar çıkmıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Ziyoulang T60 Red Switch

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Ben de kullanıyorum 1 yıl olacak yakında. Cidden baya sessiz. HyperX Alloy Core alacaktım ama zamlanmıştı 400 liraya aldım bunu ama gereksiz zamlandı bence. RGB'si güzel baya aydınlık. Tek kötü yanı tuşlar çıkmıyor.
Anlamadim Alloy Core aldiniz mi yoksa alacak miydiniz hocam? Aldiysaniz su anki fiyati sizce deger mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom