DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Kesinlikle troll hesaplar(onun dışında şikayet edilecek hiç bir durum yok)

Forumu forum yapan üyelerdir. Forumun kendisinde hiçbir problem yok mis gibi forum. Troll hesaplar olmasa çok daha güzel olurdu.

Chromedan mobil uygulama gibi kullanıyorum çok güzel ama diğer bütün forumlarda anlık birimi açıyorum ve anlık bildirim geliyor bu forumda anlık bildirim yok.

Gereksiz yere üzgün ve kızgın atan kişiler gerekli uyarıyı almıyor.
Trol konular sıklıkla açılıyor.

Saydığım sıkıntılar olmadığında forumda zaman geçirmek oldukça zevkli.

Üyelere cevap verilirken alttan laf atma çabaları pek fazla gözükmüyor ama ara sıra karşılaşanlar illa ki oluyordur

Aşağı taraf ekrana sığmadı anladınız, o kısımlar tamamen kaldırılmalı bence.

Ekler

• Screenshot_20210520-233458_Opera.jpg
    Screenshot_20210520-233458_Opera.jpg
    328.5 KB · Hit: 130
Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Bir diğer konu rapor ediyorum kabul edilmeyebilir ama en azından reddedildi diye bilgilendirme görmek isterim bakılmadığını düşünüyorum moderatör eksikse alım yapılmalı bazı saatlerde sayfa başı boş kalıyor

Şu çubuğun olmamsından rahatsızım
2021-05-20 (3)_LI.jpg

Geri