Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Aykut KELEŞ
öyle yapamazsın kanka herkes bayiden gidip alamaz sadece su an yapılabilecek tek sey stok artılması oda abdullah abinin elinde olan bir sey degil alamayanlar ben dahil gelecek bir sonraki sistemi bekleyelim story attı bence by ay icinde yine boyle f/p efsane bir sistem gelecek
biraz anlatım bozukluğu olmuş kusura bakmayın. yani magaza stogu olmasın demek istedim sadece internetten satışı yapılsın

Zerons

80+
Konudan hiçbir şey anlayamadım mesela yarın Ankara şubesinde normal bir kuyruk oluşturup sıra sıramı satış yapılacak?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
mağaza müdürünün oluşturduğu listede 50.kişinin sistemi alamadığını da söyledi mi müdür bey? sonradan listenin 1.sıra ile 2.sırası arasına isim eklenmiş. istersen kendisiyle görüşüp teyit edebilirsin. (acıbadem şube)
Sana mağaza müdür liste yaptı diyen oldu mu?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
mağaza müdürünün oluşturduğu listede 50.kişinin sistemi alamadığını da söyledi mi müdür bey? sonradan listenin 1.sıra ile 2.sırası arasına isim eklenmiş. istersen kendisiyle görüşüp teyit edebilirsin. (acıbadem şube)
Tekrar görüştüm Salmanlar isimli listedeki HERKES direkt gelip kendileri bireysel satın almış. Bunun daha da ötesi insanların hakkına gasp bir dahakine onu denersiniz...

Chemist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan
Apple'ın yaptığı gibi insanları sıraya sokmanızı temenni ederim ben 6.50de oradaydım kapı önünde 15kişi yoktu itopya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi isim listesi var dedi adımı yazdı 65. Sıraya. Oradakilerle konuştum dünden gelip akşam 9da 25. Sırada olduğunu söyledi birisi. Mağaza satış politikasını iyileşitirin lütfen büyük mağduriyet yaşadım.. 45km yol..

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
15 Marta kadar çıkarmazsa Abdullah abi zarar eder bence.

Zerons

80+
Apple'ın yaptığı gibi insanları sıraya sokmanızı temenni ederim ben 6.50de oradaydım kapı önünde 15kişi yoktu itopya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi isim listesi var dedi adımı yazdı 65. Sıraya. Oradakilerle konuştum dünden gelip akşam 9da 25. Sırada olduğunu söyledi birisi. Mağaza satış politikasını iyileşitirin lütfen büyük mağduriyet yaşadım.. 45km yol..
Hocam sıra olayı yalanmıymış yani?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Öyle bir şey yok kardeşim heleki dünden isim yazdırmak yiyebilen için güzel yalan afiyet olsun. Sabah 6'da gidip 45 kişi var diye dönen forum üyesi var konularda, millet gece 3te yola çıktı halisünasyon görüyorsun sanırım 15 falan.

Ceyvit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım
Yarın Ankara da olacağım görelim bakalım gerçekten liste muhabbeti var mı yok mu. Yalnız ben sakin kalmam kavga çıkarsa birlik olalım 😂

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yarın Ankara da olacağım görelim bakalım gerçekten liste muhabbeti var mı yok mu. Yalnız ben sakin kalmam kavga çıkarsa birlik olalım 😂
Bir şey sorgulamana gerek yok burada anlatılan türde bir liste yok liste yapılırsa bile sıradaki kişilerden yapılır liste yapmakta da bir sorun yok ha tabi sen sıradayken birisi önüne geçer hakkını savunamazsın o senin bileceğin iş.

Newkan

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül kardeş web sitesine az daha stok getirme şansın yok mu en azından şu mağduriyetimize bir ilaç olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,894
Üyeler
161,516
Son üye
chebyhan
Top Bottom