Neler Yeni

DA-MD 2 Halen Kargolanmadı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ahh keşke bende de flashback olsa bendeki 1. versiyon bende flashback yok maalesef güncellerken elektirik gitse gg olacak anakart
Ne alaka? .f.df.:DDd. BIOS Flashback ile BIOS sıfırlamak benzer şeyler değil mi? Benmi cahilim?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
evet sistemler bugün kargoya verilecekti fakat halen hem itopya sitesinden bir haber yok hem de mesaj yok ben 5 te kargolar kapanıyor diye biliyorum acaba şirketlerin kargo verme saati başka mı?
Bu saatten sonra vermezler. Vermişlerse bile bazen kargo şirketleri bilgileri girdiğinde sisteme geç düşebiliyor.
Ya da doluluktan dolayı bugün yola çıkmamış olabilir. Yarın bekleyin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
benim düşüncesizliğim hiç mail aklıma gelmedi saat 12 de vermişler kargoya kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler aslında son alan kişi ben olabilirim saat 6 gibi hatta 6.30 gibi almış olabilirim
Ben saat 5.30 da aldım ama sipariş kısmına düşmedi param kesilmesine rağmen, hala ne olacağı belli değil

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
Ben saat 5.30 da aldım ama sipariş kısmına düşmedi param kesilmesine rağmen, hala ne olacağı belli değil
dostum ya sistem gelecek ya da para yani hiç bir şekilde mağduriyet yaşamayacaksın

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
Hiç bir şey yok. Müşteri temsilcisiyle konuştum sabah 10 da gun içinde dönüş yapılacak dedi mailde bilgileri atin dedi. Her şeyi eksiksiz attım ama sonuç yok

dostum ya sistem gelecek ya da para yani hiç bir şekilde mağduriyet yaşamayacaksın
Para gelmesi beni mağdur ediyor ama ben 1 aydır bekliyorum bu sistemi ve 1 is gününde olmasi iyiydi. bana yılbaşında lazımdı en geç. Her türlü mağduriyet. Keşke bir dönüş yapsalardı

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
Hiç bir şey yok. Müşteri temsilcisiyle konuştum sabah 10 da gun içinde dönüş yapılacak dedi mailde bilgileri atin dedi. Her şeyi eksiksiz attım ama sonuç yok

Para gelmesi beni mağdur ediyor ama ben 1 aydır bekliyorum bu sistemi ve 1 is gününde olmasi iyiydi. bana yılbaşında lazımdı en geç. Her türlü mağduriyet. Keşke bir dönüş yapsalardı
dostum biraz şansa kaldı abdullah abini bu fiyata bu sistemi çıkarması itopyayı çökertti ben telefonumdan ve laptopdan giremezken ablam telefonundan girebildi şansa bağlıydı sen sipariş verdiğinde stok bitikti

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
dostum biraz şansa kaldı abdullah abini bu fiyata bu sistemi çıkarması itopyayı çökertti ben telefonumdan ve laptopdan giremezken ablam telefonundan girebildi şansa bağlıydı sen sipariş verdiğinde stok bitikti
Saat 5.30 da verdim siparisi. Elimde onay mesajı saati var. 6.40 da alan olmuş

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
Saat 5.30 da verdim siparisi. Elimde onay mesajı saati var. 6.40 da alan olmuş
çökmüş server saatleri ayırabilirmi stok sınırı koyamıyorken? dediğim gibi şans işiydi adınıza üzüldüm

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
çökmüş server saatleri ayırabilirmi stok sınırı koyamıyorken? dediğim gibi şans işiydi adınıza üzüldüm
Tesekkur ederim fakat site çökmesi değil durum bana onay mesajı da geldi ödeme yaptım sadece siteye düşmedi. Ve alamadığımı bilsem tekrar satın alırdım stok vardi çünkü. Bu sans değil anında bitse tamam derim veya ödeme yapılmadan hata verse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,354
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom