Müşteri hizmetlerini ara onlar iptal etmişti Sistem 1 alan bir arkadaşın isteğiniitopya da iptal etme isteğini nasıl geri alıyoruz bilen var mı?
yavaş lan gaç tane alıyonAbdullah Abi sistem yapar millet :
Aynı performansı 5299₺ye topladığın RTX 2060 lı sisteme yapamaz mısın? 5299₺ yerine 5999₺ olsa bile olur. İtopya ile konuşsan yapabilirler benceArkadaşlar dün akşama doğru sistemimiz ikinci kez tükenmişti ve şuan bir zam yansıtılmadan tekrar stokları aktif edildi. Ne kadar böyle dayanır bilmiyorum alan alsın
Alıntıyı görüntüle
Bende senin gibi düşünüyorum sistemi özelleştirip aldım baya bi özelleştirme yapmama rağmen sistem gözüme hala ucuz gözüktü ve sipariş ettim emeği geçen herkese teşekkür ederim.Siteye ilk ekledikleri zaman aldım DA2'yi emeği geçenlere teşekkür ediyorum bu fiyata gerçekten güzel sistem söylemeden edemedim. Beni ufaktan düşündüren durum bu kadar PC satılmış ve bunların elimize ulaşması çok uzun sürecek mi bakalım. 400 stok ilk geldiği gün bitti söylenene göre sonrasında 300 stok daha tükendi, acaba şimdi kaç stok var atıyorum 300 stok daha olsa 1000 tane kasa satılmış olur ve bekleme süremiz ne kadar uzar. Sabırlı olmamız gerekecek elbette ama 2 hafta mı yada daha fazla sürermi acaba?
Eminim benim gibi alıp bu şekilde düşünen arkadaşlar vardır.