Normal o ışık kardeşim.Anakartın koruma ışığı o herkeste yanıyor.v4.5 elime bugün geldi bilgisayarı açtım kasanın içinde turuncu ışık yanıp sönüyor kapatmama rağmen yanıp sönmeye devam ediyor yardımcı olurmusun
?Sizce bir daha stok gelir mi
Gelmez, tahminimce iade edilen sistemleri satışa koydular veya -forumda çok fazla ağlayan olduğu için- Abdullah Hacıgül 50-100 tane stok eklettirdi ekstradan.
h.obilgisayardan denedim kart hatası verdi mobilden az önce denedim aldım
Benimkini de sabit değil de devamlı değişen ısıkta bırakmışlar reseti de anakarta bağlamışlar reset olarak değiştiremedim sinir ettiNormal o ışık kardeşim.Anakartın koruma ışığı o herkeste yanıyor.
İşlemci zaten PCIE 3.0 destekliyor. Anakart değiştirmesi bir şeyi etkilemez.Değil ama 6500xt ler pci 4.0 istiyor. Bu özellikte b550 serisinde var . B450 3.0 destekliyor oyunlarda max 5 10 fps fark eder.oda en fazla
Ben iptal talebi gönderdim, 5600g ve 6500xt çok da uyumlu değil sanırım biri pci4 desteklemiyor öteki de pci3te performanstan kesiyor
@HaYaLiÇiNDeçağırın o altın bozduran elemanı
Yeni bir al satçı mı doğuyor yoksaBen işlemci ve anakartı 3500₺’ye sattım. i5 11400f - anakart ve soğutma alıcam. Soğutucu bedavaya geldi kısaca.
5 FPS için boşa uğraşmış. Ki ryzende oc falan da var o fark kapanırdı. Ram konusuna girmiyorum bile. 5600g turbosu az ondan dolayı böyle ama arttırmakta kolay.
Daha işlemci elimde tam satmadım yani sözde sattım. Ayrıca eşit güçte de olsalar fark etmiyor. Soğutucuyu bedavaya almış oluyorum. Bu 5600gnin oc işlemiyle ilgili bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim ama.5 FPS için boşa uğraşmış. Ki ryzende oc falan da var o fark kapanırdı. Ram konusuna girmiyorum bile. 5600g turbosu az ondan dolayı böyle ama arttırmakta kolay.