Ulan hala deniyorum belki stoğa girer diye adam nasıl 15 tane almış hakkımı helal etmiyorum.
Ulan hala deniyorum belki stoğa girer diye adam nasıl 15 tane almış hakkımı helal etmiyorum.
1 Hafta içinde gelir diye düşünüyorum montajlı aldıysan.kac gunde kargoya verilir arkadaslar
güzel 4060 vb. markalı sistem bulursanız bana da paslayın hocam, hayırlı günler dilerim.Geçen kış f/p sisteminde, insanlar İstanbuldan,Boludan,Kayseriden,Konyadan Ankaraya sistem almak için gelmişti. Gece 12 civarında sıraya giren vardı.
Ben de bu sistemi istemiştim, nasip olmadı. Ankaradayım, asla sıraya girip saatlerce beklemem. 2-3k fazla verir, başka bir sistem alırım.
2-3 yıl sonra bir 5800x3d takarsın bir 3 yıl daha giderArkadaşlar sizce kaç sene gider bu sistem?
İleride 32GB ram yükseltmesi yapıcam zaten, elimde de 1TB 970 Evo Plus var direk onu takıcam sisteme.
güzel 4060 vb. markalı sistem bulursanız bana da paslayın hocam, hayırlı günler dilerim.
Bende de 3d onaydan sonra itopya reddetti, ekran kaydı olsa veya sipariş aşamaları, gerçek bir e-ticaret sitesi gibi kayıt altında olsa o ürünü göndermek zorundalar. ama tipik itopya.
Vatan dışında bu işi beceren yok. Sepete at gel 1 saat sonra al ürün senindir, itopya'da sepetten ürün iptal ediliyor..
https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ şöyle bir sistem mevcut 20kgüzel 4060 vb. markalı sistem bulursanız bana da paslayın hocam, hayırlı günler dilerim.
Bende de 3d onaydan sonra itopya reddetti, ekran kaydı olsa veya sipariş aşamaları, gerçek bir e-ticaret sitesi gibi kayıt altında olsa o ürünü göndermek zorundalar. ama tipik itopya.
Vatan dışında bu işi beceren yok. Sepete at gel 1 saat sonra al ürün senindir, itopya'da sepetten ürün iptal ediliyor..