hocam ayıp olmazsa hangi ilde yaşıyorsunuz4 saat bekledim yarın mesai saatinde alabileceksiniz dediler gece 3te gideceģim bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 3 gibi gideceğim bakalım neler olacak
Ankara batıkenthocam ayıp olmazsa hangi ilde yaşıyorsunuz
Bende mamakta yaşıyorum fakat oraya nasıl gideceğimi bilmiyorum yardımcı olursanızAnkara batıkent
Hocam Mamak'tan 6 dan çıkıp 7 gibi orda olsam alabilirmiyimAnkara batıkent
hocam mağaza açılışı 10 değilmi erkenden sıraya girmek içinmi erken gidiyorsunuzHocam Mamak'tan 6 dan çıkıp 7 gibi orda olsam alabilirmiyim
Merhaba oraya nasil gitmeyi düşünüyorsunuz? Bende mamaktayım fakat nasıl gideceğimi bilmiyorum?Hocam Mamak'tan 6 dan çıkıp 7 gibi orda olsam alabilirmiyim
Bende mamakta yaşıyorum fakat oraya nasıl gideceğimi bilmiyorum yardımcı olursan
Hocam adam 3 ten yoklicam diyorhocam mağaza açılışı 10 değilmi erkenden sıraya girmek içinmi erken gidiyorsunuz
hocam mağaza açılışı 10 değilmi erkenden sıraya girmek içinmi erken gidiyorsunuz
Hocam gittiğinizde sıra durumunu vs buraya yazabilir misiniz.Ankara batıkent
Bende mamakta yaşıyorum fakat oraya nasıl gideceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız
Ben 3 gibi gideceğim mamaktan kaç saate gelinir bilemiyorumHocam Mamak'tan 6 dan çıkıp 7 gibi orda olsam alabilirmiyim
Hocam adam 3 ten yoklicam diyor sıra felan olursan ihtimalini için erkenden gidicem
Demek istediğim taksiyle mi gideceksiniz?Ben 3 gibi gideceğim mamaktan kaç saate gelinir bilemiyorum
Yok arkadaşım arabayla götürecekDemek istediğim taksiyle mi gideceksiniz?