walter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Eğer 11 - 11,5'a satıyorsanız ilgilenebilirim.Benim 6650XT li sistem bugün geldi ama o gelene kadar bayramda uyguna laptop bulup aldım şu piyasada ne kadara satılır.
Eğer 11 - 11,5'a satıyorsanız ilgilenebilirim.Benim 6650XT li sistem bugün geldi ama o gelene kadar bayramda uyguna laptop bulup aldım şu piyasada ne kadara satılır.
12ye veriyorum benEğer 11 - 11,5'a satıyorsanız ilgilenebilirim.
Bende sistemi bu sabah yolladım. Bursaya nasip oldu.Eğer 11 - 11,5'a satıyorsanız ilgilenebilirim.
ooo hayırlı olsun hocam bende istanbulda bulabilirsem bir yakınıma aldıracağım.Bende sistemi bu sabah yolladım. Bursaya nasip oldu.![]()
Bende çıkmıştı power kutusunun içinde.Kasanın güç kablosu çıkmadı bende sizde çıktı mı
Bende power kutusu yoktu pazartesi @GENCERGAMİNG e mail atacam telefonla aradım hafta içinde açan olmuyor ne yazık ki hem power kutusu hem kablosu isticem şikayetim var ne yazık ki onları dile getirmem lazımBende çıkmıştı power kutusunun içinde.
Aga sen iyi misin al sat yasak değil tabii ki yalnız burada yapmak yasak. Onun için ikinci el diye forumda bir bölüm var. Oranın dışında alım satım yasak ve bunun yüzünden konu kilitleniyorAl sat yasak mı? değil.
Fakat Abdullah kardeşimiz gizli kodları video içerisine ekleyip insanların almasına olanak sağlıyor,
Doğrusu ise düşük bütçeli ihtiyaç sahibi arkdslar için biçilmiş kaftan oluyor
Serbest piyasa olduğu içinde birsey diyemiyorsun![]()
Maile gelip giden yok haftada bir gençer sitesinden bakıyorum ne zaman geldiği hakkında net bilgi yok yarın bir daha deneyeyim o zaman teşekkürlerKod bugün geldiyse anında yansımıyor sisteme bilginiz olsun