Dağ Bisikleti Dış Lastik Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletim için 2 tane dış lastik var değiştirmem gerekiyor ne önerirsiniz ? İç lastiklerim 24x1.75 ama şuanki dış lastiğim 24x1.95 yani 1.95 önerirseniz daha iyi olur,dağ bisikleti kullanıyorum.
@Mert Özkaya

Bütçe lastik başına 150TL.

Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletim için 2 tane dış lastik var değiştirmem gerekiyor ne önerirsiniz ? İç lastiklerim 24x1.75 ama şuanki dış lastiğim 24x1.95 yani 1.95 önerirseniz daha iyi olur,dağ bisikleti kullanıyorum.
@Mert Özkaya
Ben trazano kullanıyorum memnunum boyutları uyarsa alabilirsiniz

Sert dağ damı kullanacaksınız yoksa sehirdemi yada toprak yol vs mi
Ucuz istiyordanınz ocelot bakabilirsiniz ben kullanıyorum bazı yerleri düzleşti ama toprakta şehirde iş görüyor pahalı iyi bir şey istiyorsanız maxxis,michelin bakabilirsiniz almadan önce bisiklet forumlarında sorun çünki ben kullaadım onlar ihtiyacına göre daha iyi öneri verirler

Sert dağ damı kullanacaksınız yoksa sehirdemi yada toprak yol vs mi
Ucuz istiyordanınz ocelot bakabilirsiniz ben kullanıyorum bazı yerleri düzleşti ama toprakta şehirde iş görüyor pahalı iyi bir şey istiyorsanız maxxis,michelin bakabilirsiniz almadan önce bisiklet forumlarında sorun çünki ben kullaadım onlar ihtiyacına göre daha iyi öneri verirler
Dağ için olanlardan alıcam şehirde kullanıyorum ama sürüş tarzım freeride/downhill yani yol bisikleti gibi dümdüz lastik istemiyorum.Maxxis,michelin gibi markaların 24 jant lastik üretmediğini bilmiyorsunuz herhalde.

Dağ için deyince heralde 26-29 arası birşeydir dedim hocam 24 jant alacaksanız bisiklet forumlarına sorun bu forumda 24 jant bisikleti dağda denemiş birini çok bulamazsınız. ben 29 kullanıyorum 24 dağda rahatmı yere daha yakın oluyorsunuzya sorun çıkarıyormu

@Mert Özkaya

Bütçe lastik başına 150TL.
24 olduğunuza emin misiniz ? Genelde en düşük 26 oluyor yeni bisikletler

24 olduğunuza emin misiniz ? Genelde en düşük 26 oluyor yeni bisikletler
Yeni bisiklet demedim ki,24 jant bisikletime dağ için olan lastiklerden istiyorum örnek bırakayım normalde aşağıdaki tam istediğime göre ama fiyatı çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dağ için deyince heralde 26-29 arası birşeydir dedim hocam 24 jant alacaksanız bisiklet forumlarına sorun bu forumda 24 jant bisikleti dağda denemiş birini çok bulamazsınız. ben 29 kullanıyorum 24 dağda rahatmı yere daha yakın oluyorsunuzya sorun çıkarıyormu
Şehirde kullanıyorum ama merdiven vs indiğimden düz lastik istemiyorum örnek var yukarıda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,549
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri