sangeyasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Geç gördüm bitmiş yine. Bu kodları nereden takip ediyoruz hocam?@TeknoAdam @sangeyasha SON200 kodunu kullandım ben bir deneyin.
Geç gördüm bitmiş yine. Bu kodları nereden takip ediyoruz hocam?@TeknoAdam @sangeyasha SON200 kodunu kullandım ben bir deneyin.
Bana arkadaşım söyledi instagramda yayınlayan gruplar varmış.Geç gördüm bitmiş yine. Bu kodları nereden takip ediyoruz hocam?
acıkcası su sepete bıle 1k verılmezİlave olarak 1000 TL üzerine 200 TL indirim için ‘INDIRIM200’ kodunu giriyoruz. Ürünlerin altında 150 TL kupon da mevcut ve hepsi birleşiyor.Alıntıyı görüntüle
Makarna daha ucuz hocam hem balıkda OMEGA 3 falan var beyni çalıştırıyor Allah korusun.acıkcası su sepete bıle 1k verılmez
hocam bu balıgın oyle artık kısımları gıbı dusunun ogutup ogutup konservelıyorlarMakarna daha ucuz hocam hem balıkda OMEGA 3 falan var beyni çalıştırıyor Allah korusun.
Kaç günde tüketiliyor kutu açılınca?spor olarak metroya gidin 1kg ton balık yağsız 700tl 100g 28g protein var omega fazla hem fp ürün
abimle ben yiyoruz 2-3 hafta bitiyor kişi başı 100-150g bende cam kapı var içinde biraz su var onu içine atıyom bozulmasın diye sanırım buzdolabında koyuyorum.Kaç günde tüketiliyor kutu açılınca?