Uzun zamandır bir Fp ucuz yollu akvaryum kasa arıyordum 4x fanla gelmesi 9 tane fan yuvası olması ve bu fiyat olması beni cezbetti alacaklar arkadaşlar bence kaçırmasın alınır
Frgb dikkat edin sürekli yanıyot fanlar ve renkler değişmiyor
Uzun zamandır bir Fp ucuz yollu akvaryum kasa arıyordum 4x fanla gelmesi 9 tane fan yuvası olması ve bu fiyat olması beni cezbetti alacaklar arkadaşlar bence kaçırmasın alınır
Bu arada istanbulda olanlar için indirim sayılmaz önceden 1600 dü şuan 1800 gidip alma şansı olan için daha mantıklı kargo fiyatı uçuk depodan almanız lazım.
Bende şimdi aldım 7 senedir coolermaster kasa kullanıyorum artık kasa çok ısınmaya başladı 3 tane fan eklerim sonradan işimi görür fazlasıylaBen aldım fena durmuyor.
Bu biraz semi space conf. Amuda kalkmış versiyon olmuş.
bence ederElimde 3 adet Thermalright CL12S-W ve Thermaltake S200TG(white) nin fanları var. Bir de 360 mm sıvı soğutucu da kullanıp 10 fanlı bir hale getiricem. Yalnız kasada anakart hariç her şey beyaz olacak sıvı soğutmayı da beyaz alıp(ya da siyah alıp rgb renk olarak tamamen beyaza yakın renkler tercih edeceğim) pandavari bir tasarım yapmayı düşünüyorum sizce görünüş olarak tatmin eder mi?
Kasayı da beyaza boya tam olsun.Elimde 3 adet Thermalright CL12S-W ve Thermaltake S200TG(white) nin fanları var. Bir de 360 mm sıvı soğutucu da kullanıp 10 fanlı bir hale getiricem. Yalnız kasada anakart hariç her şey beyaz olacak sıvı soğutmayı da beyaz alıp(ya da siyah alıp rgb renk olarak tamamen beyaza yakın renkler tercih edeceğim) pandavari bir tasarım yapmayı düşünüyorum sizce görünüş olarak tatmin eder mi?
Alt kısma fan yeri koymuşlar lakin gördüğüm kadarıyla hava alacak yeri yok o nedenle fan hızı düşürülüp ancak görüntüsü güzel olsun diye kullanılabilir bence .Yapay zekaya çizdirdim benimki biraz daha minimal olacak. Bayram paralarını bu kasayla sıvı soğutmaya gömmek de pek mantıklı gelmiyor ama çok da güzel gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Bu seçenek daha makul geliyor ama biraz göz yoruyor o yüzden ikinci daha güzel hissettirdi.
Alıntıyı görüntüle