- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,577
Termal macun da yok, sıkıntı orada200 300 liraya normal rgb fan satılıyor sen 400 liraya bloklu fanlı soğutucu alıyon
Termal macun da yok, sıkıntı orada200 300 liraya normal rgb fan satılıyor sen 400 liraya bloklu fanlı soğutucu alıyon
siz bir sorun arkadaşınıza da merak ettim sıcaklık değerlerinistok soğutucu varsa geçilir fark olur illaki kupon falan varsa extra kontrol et
60 70 arası rahat tutar gibii3 10105f ve stok soğutucu var mx4 ile 3.5ghz sabitlememe rağmen belirli oyunlarda 100c oluyor bu kaça indirir 4.4ghz de kaça inidirir yani uv yi kaldırdığımda
içinden çıkıyorTermal macun da yok, sıkıntı orada
en iyisi kasaya takmadan önce anakartın altına sünger koyup bunla uğraşmak öyle kolay oluyor bi keresinde arkadaşın küçük kasasında takayım derken ellerim gitmişti gerçektenkasayı komple toplayıp montajlamak bunun mandalıyla uğraşıp montajlamaktan daha basit![]()
Kaç gram, iyi bir şey miiçinden çıkıyor
fanlar küçük bunda
gramını bilmiyorum ama tek kullanımlık için tam yetiyor. ama fazla cıvık idare edilir cinsten kurtarır seniKaç gram, iyi bir şey mi
94mm ufak fan ve daha az ısı borusu. Daha fazla fan daha iyi yapmıyor maalesef.
iyi akşama alayim o zamangramını bilmiyorum ama tek kullanımlık için tam yetiyor. ama fazla cıvık idare edilir cinsten kurtarır seni
h.oiyi akşama alayim o zaman
Akşam Valorant gel, adam lâzım
yok kalsın zevk vermiyor artık oyunAkşam Valorant gel, adam lâzım