Yardım Dark x94rd iyi soğutmuyor

FatihKS

80+
Reaksiyon skoru
69
beyler termal macunu yeni yeniledim ona rağmen işlemci boşta 50 derecelerde geziyor bunu nasıl çözebilirim

Gördüğüm kadarıyla 2 borulu bir soğutucu o. İşlemcin önceden kaçtı
hiç hatırlamıyorum hocam ama bu kadar olduğunu hatırlamıyorum termal macun falan yeni yenilenmesine rağmen yüksek geldi bana yükte de 70 75 derecelere çıkıyor stok fan ile daha soğuk çalışıyor bazı videolarda

hiç hatırlamıyorum hocam ama bu kadar olduğunu hatırlamıyorum termal macun falan yeni yenilenmesine rağmen yüksek geldi bana yükte de 70 75 derecelere çıkıyor stok fan ile daha soğuk çalışıyor bazı videolarda
Ben macunu yanlış sürdüğüm için 10 derece fazla vermişti(bol sürmüştüm sonra az sürmüştüm) ayarında sürmemiş olabilirsin ama attığın modeli arattığımda 2 ve 4 borulu çıkıyor. 2 borunun performansı cok iyi olmayabiliyor

Hangi macunla yenilediniz o da etke eder
mx 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/dark/freezer-x94rd-dkccx94rd-hava-sogutmali-led-islemci-fani-p-2917200 bu model hocam
Ben macunu yanlış sürdüğüm için 10 derece fazla vermişti(bol sürmüştüm sonra az sürmüştüm) ayarında sürmemiş olabilirsin ama attığın modeli arattığımda 2 ve 4 borulu çıkıyor. 2 borunun performansı cok iyi olmayabiliyor

Hocam iade değişim süresi devam ediyorsa iade edin isterseniz. Biraz youtube'da falan araştırdım da marka biraz şans işi deniliyor. Ürünlerinin yarısında sıkıntı çıkıyormuş. Sıkıntı çıkmayanlar da zamanla çıkarıyormuş.
Montajda oynama olmasın ve fan yönlerinden emin olduktan sonra hala aynıysa dediğim gibi yapmanızı öneririm.
belki fan yönleri sıkıntı olabilir hocam eski soğutucu 2 3 yılı var ben temzilerken fanlarını yanlış takmış olabilirim

nasıl anlicam ki yönünü

belki fan yönleri sıkıntı olabilir hocam eski soğutucu 2 3 yılı var ben temzilerken fanlarını yanlış takmış olabilirim

nasıl anlicam ki yönünü
bu videodaki adam kurulumundan itibaren anlatıyor. Fan yönlerini kontrol edebilirsin. Fanın birini ram tarafına değil de egzoz tarafına takıyor o kısmı pek çözemedim. benimki ram tarafına takılı.
Fan yönlerini ben kurulum kılavuzu ve youtube kurulum videoları ile ayarlamıştım. Fotoğrafları atın biz de bir bakalım.

atayım

nasıl anlicam ki yönünü
Temizlemeden önce kaç dereceydi boşta veya ilk alındığı zamanlarad?

Temizlemeden önce kaç dereceydi boşta veya ilk alındığı zamanlarad?
ilk alındığı zamanlar serindi baya

tam hatırlamıyorum ama sorun yaşamadım hiç

1000025143.webp
1000025141.webp

Geri