Gördüğüm kadarıyla 2 borulu bir soğutucu o. İşlemcin önceden kaçtıbeyler termal macunu yeni yeniledim ona rağmen işlemci boşta 50 derecelerde geziyor bunu nasıl çözebilirim
hiç hatırlamıyorum hocam ama bu kadar olduğunu hatırlamıyorum termal macun falan yeni yenilenmesine rağmen yüksek geldi bana yükte de 70 75 derecelere çıkıyor stok fan ile daha soğuk çalışıyor bazı videolardaGördüğüm kadarıyla 2 borulu bir soğutucu o. İşlemcin önceden kaçtı
Hangi macunla yenilediniz o da etke ederbeyler termal macunu yeni yeniledim ona rağmen işlemci boşta 50 derecelerde geziyor bunu nasıl çözebilirim
Ben macunu yanlış sürdüğüm için 10 derece fazla vermişti(bol sürmüştüm sonra az sürmüştüm) ayarında sürmemiş olabilirsin ama attığın modeli arattığımda 2 ve 4 borulu çıkıyor. 2 borunun performansı cok iyi olmayabiliyorhiç hatırlamıyorum hocam ama bu kadar olduğunu hatırlamıyorum termal macun falan yeni yenilenmesine rağmen yüksek geldi bana yükte de 70 75 derecelere çıkıyor stok fan ile daha soğuk çalışıyor bazı videolarda
mx 4Hangi macunla yenilediniz o da etke eder
Ben macunu yanlış sürdüğüm için 10 derece fazla vermişti(bol sürmüştüm sonra az sürmüştüm) ayarında sürmemiş olabilirsin ama attığın modeli arattığımda 2 ve 4 borulu çıkıyor. 2 borunun performansı cok iyi olmayabiliyor
mx 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.trendyol.com/dark/freezer-x94rd-dkccx94rd-hava-sogutmali-led-islemci-fani-p-2917200 bu model hocam
belki fan yönleri sıkıntı olabilir hocam eski soğutucu 2 3 yılı var ben temzilerken fanlarını yanlış takmış olabilirimHocam iade değişim süresi devam ediyorsa iade edin isterseniz. Biraz youtube'da falan araştırdım da marka biraz şans işi deniliyor. Ürünlerinin yarısında sıkıntı çıkıyormuş. Sıkıntı çıkmayanlar da zamanla çıkarıyormuş.
Montajda oynama olmasın ve fan yönlerinden emin olduktan sonra hala aynıysa dediğim gibi yapmanızı öneririm.
belki fan yönleri sıkıntı olabilir hocam eski soğutucu 2 3 yılı var ben temzilerken fanlarını yanlış takmış olabilirim
nasıl anlicam ki yönünü
Temizlemeden önce kaç dereceydi boşta veya ilk alındığı zamanlarad?belki fan yönleri sıkıntı olabilir hocam eski soğutucu 2 3 yılı var ben temzilerken fanlarını yanlış takmış olabilirim
nasıl anlicam ki yönünü
ilk alındığı zamanlar serindi bayaTemizlemeden önce kaç dereceydi boşta veya ilk alındığı zamanlarad?
Videodaki gibi ram tarafına değil de egzoz fanı tarafına takılmış bir fan. Bunun bir nedeni var mı doğru veya yanlış bilmediğim için soruyorumilk alındığı zamanlar serindi baya
tam hatırlamıyorum ama sorun yaşamadım hiç
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle