Dayak yiyeceğim yardım edin

kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi
Hm öncelikle korkma bizde lise de kavga ettik dayak da yedik dayak da attık seni mi öldürecekler haftaici müsait olsam gelirdim de çalışıyorum haftasonu orada oluyorlar mı Sultanbeyli de de bu tipler çok varmış duyduğum kadarıyla doğru mu bu

Hm öncelikle korkma bizde lise de kavga ettik dayak da yedik dayak da attık seni mi öldürecekler haftaici müsait olsam gelirdim de çalışıyorum haftasonu orada oluyorlar mı Sultanbeyli de de bu tipler çok varmış duyduğum kadarıyla doğru mu bu
evet eski sultanbeyli olsa hadlerini bildirirlerdide şuan hiç kimse bir şey demiyor okula benim gibi 1 tane bile milliyetçi yok

Duymuştum oranın sıkıntılı olduğunu korkma kardeşim dediğim gibi sen polise git bence
Abi sen askere gitmiştin çarşamba dönmüşsün sağ sağlim hayırlı olsun bir de yazdıklarında ''1 ayda olsa herkesin gitmesi gerektiğini düşünüyorum iyi bir tecrübe'' dediğini gördüm bununla ilgili bir konu da bekliyoruz.

okulumuzun yarısı kürt ve ben arkadaşlar ile konuşurken teröristleri hiç sevmediğimden bahsettim birisi duydu ve anında gidip başkalarına dedi ve 1 ders sonra sınıfımda yirmiye yakın 11 12 ler doluştu onların benim kürtlere laf ettiğimi sanmış fakat ben onlara açıklamaya çalıştım aslında kürtlere laf etmediğimi sadece sizin yanlış anladığınızı dile getirmeye çalıştım çocuklar zorla sınıftan çıkarmaya çalışıp tehdit ediyorlardı ben en sonunda dayanamadım müdür yardımcısına gittim çıkışa 5 dakika müdür yardımcısına her şeyi anlattım hoca ise sorunlu çocuklardan birini getirdi ben hocaya şikayetçi olmadığımı sadece beni yanlış anladıklarını dile getirmeye çalıştım ama ne fayda perşembe ve cuma günleri okula gitmedim hastaydım arkadaşlarım ise bana sen gerekirse 1 2 hafta gelme her teneffüs 5 6 kişi sınıfa girip sana bakıp çıkıyorlar dedi aileme söylemedim çünkü ben bu okula çok zor geldim en ufak bir şeyi gördükleri an nakil aldıracaklar lütfen yardım edin çok zor durumdayım beni sürekli tehdit ediyorlar
Bende yarı kürt sayılırım anne tarafı anadolulu ama bu yaptıkları hiç ama hiç hoş değil ve dikkatli ol üstüleri boş değildir öyle ergenlerin seni galiba çok masum ve zararsız görmüşler. Üretim hataları.. Güvendiğin abi diyeceğin birisi varsa onu okula çağır öğretmenlerine hepsine durumu anlat anlatabildiğine kadar

Abi sen askere gitmiştin çarşamba dönmüşsün sağ sağlim hayırlı olsun bir de yazdıklarında ''1 ayda olsa herkesin gitmesi gerektiğini düşünüyorum iyi bir tecrübe'' dediğini gördüm bununla ilgili bir konu da bekliyoruz.
Gerçekten herkesin yapması lazım 1 ay da olsa askerlik onurunu yaşıyorsun her anlamda

Bende yarı kürt sayılırım anne tarafı anadolulu ama bu yaptıkları hiç ama hiç hoş değil ve dikkatli ol üstüleri boş değildir öyle ergenlerin seni galiba çok masum ve zararsız görmüşler. Üretim hataları.. Güvendiğin abi diyeceğin birisi varsa onu okula çağır öğretmenlerine hepsine durumu anlat anlatabildiğine kadar
hiç bir şekilde arkamda duracak kişi yok şuanlık sadece 1 tane abim var o da askerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi semt? Avrupa yakasıysa ben gelicem
sultanbeyli(anadolu)

Gerçekten herkesin yapması lazım 1 ay da olsa askerlik onurunu yaşıyorsun her anlamda
Screenshot_1.png

Bu görüşün değişti mi?

hiç bir şekilde arkamda duracak kişi yok şuanlık sadece 1 tane abim var o da askerde

sultanbeyli(anadolu)
Bak gerçekten polise git çocuğum falan filan bu ayakları bırak. Polise git de ki arkadaşlarım arasında teröristleri sevmiyorum nefret ediyorum dedim kenardan bir kaç grup bunu duydu şimdi beni dövmeye çalışıyorlar tipleri hiç tekin değil beni sınıftan bile zorla almaya çalışıyorlar falan de. Müdür yardımcısı ile konuştum oda hiç takmadı de. Zaten adaletli bir polise denk gelirseb ki öule hissediyorum okula gelir merak etme

sultanbeyli(anadolu)
O çocuklardan tanıdıgın hiç mi kimsenin instagramı yok?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,176
Üyeler
184,407
Son üye
Kr0pos
Geri