Daha hayır gelmez o sisteme.Ekteki sisteme hangi 2.el veya sıfır RAM'leri alabilirim, nereden bulabilirim?
Hocam sistemden bişe olur mu diye sormadım ram önerin yoksa ??Daha hayır gelmez o sisteme.
Sorum bu değildi ama sen bilirsinBu sistemden bir şey bekleme bencede. Hani diyosan yavaşlık var geçer mi? Hiçbir etkisi olmaz.
Boş masraf diyorum ram sistemi hızlandırmazHocam sistemden bişe olur mu diye sormadım ram önerin yoksa ??
Sorum bu değildi ama sen bilirsin
Sorum bu değildi ama sen bilirsin
Hocam elimde de aynı mhz değerinde ram var fakat takınca pc acılmıyor bu konu hakkında bi fikrin varmıhttps://urun.n11.com/bellek-ram/2-gb-ddr2-667-mhz-oem-P307639751 Düşük RAM ile aynı MHz'de çalışacaktır.
Hocam elimde de aynı mhz değerinde ram var fakat takınca pc acılmıyor bu konu hakkında bi fikrin varmı
Elimde sıfır ayarında Patriot ramler var. DDR2 ydi sanırım.Ekteki sisteme hangi 2.el veya sıfır RAM'leri alabilirim, nereden bulabilirim?
senin attığın uyumlu muCL değerleri farklı olabilir.
sisteme uyar mı hocam üstte ssler mevcutElimde sıfır ayarında Patriot ramler var. DDR2 ydi sanırım.
Uyar elbette. Baktım şimdi DDR2 ymiş. 1066Mhz (5-5-5-15) (2x2GB)sisteme uyar mı hocam üstte ssler mevcut