bendede öyle görünüyor patriot kodların hepsi hynix a bir tane var sanırım farklı varyasyonu bizim ülkede bulamadım o da hynix m dieXPG Lancer Hynix A- Die, Patriot Viper Venom'da %95 A-Die. 4 farklı partriot ram'e baktım hepsinde H5CG38?EBDX?? yazıyor, maskelenmiş ama A-Die'lar H5CG38 ile başlıyor.
Doğru dedin onun da kodu H5CG36M, bizdeki değil. Zaten Cl30 6000Mhz'si de yok sanırım. Patriot Viper Venom hem ucuz hem performanslı on numara iş yapmışlar.bendede öyle görünüyor patriot kodların hepsi hynix a bir tane var sanırım farklı varyasyonu bizim ülkede bulamadım o da hynix m die
kesinlikle güzel 6400 de yapılır bu çipDoğru dedin onun da kodu H5CG36M, bizdeki değil. Zaten Cl30 6000Mhz'si de yok sanırım. Patriot Viper Venom hem ucuz hem performanslı on numara iş yapmışlar.
6400 görür, belki 6600 benim işlemci ile görür, denemedim ama üstüne İnfinity Fabrik'den takılacaktır, 1:2'de çalıştırılabilir onu da deneyip performans farkını gözlemlemek lazım. İntel'de bellek kontrolcüsüne göre 7000'i bile geçmek teoride mümkün, yapan var mı bakmadım.kesinlikle güzel 6400 de yapılır bu çip
bunu 1;2 2 4 4 8k yaparsın valla![]()
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G700C32K 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz CL32 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bak bunu yeni keşfettim 8000 mghz olur bu
ama bence en stabil ve güzel hali 1.1 6400 hiç fazlasına gerek yok6400 görür, belki 6600 benim işlemci ile görür, denemedim ama üstüne İnfinity Fabrik'den takılacaktır, 1:2'de çalıştırılabilir onu da deneyip performans farkını gözlemlemek lazım. İntel'de bellek kontrolcüsüne göre 7000'i bile geçmek teoride mümkün, yapan var mı bakmadım.
Aynen tatlı değerde bırakmak yeterli üstü o uğraşa değecek bir artış yapmıyor ama herkesin hayatında bir kere oc hevesi gelirama bence en stabil ve güzel hali 1.1 6400 hiç fazlasına gerek yok
ddr5 te öyle çok ta fark olmuyor gerçekten ddr4 te güzeldiAynen tatlı değerde bırakmak yeterli üstü o uğraşa değecek bir artış yapmıyor ama herkesin hayatında bir kere oc hevesi gelir![]()
DDR4'de keyifliydi. Stabil 4266Mhz Cl14 Gear1 yaptım, yüksek cl ile 4666Mhz yapmıştım, 11900K ile emektarı geçen ay sattım, yanıyordu ama az kahrımı çekmedi.ddr5 te öyle çok ta fark olmuyor gerçekten ddr4 te güzeldi