Ddr5 ram önerisine ihtiyacım var

Draguin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Merhaba arkadaşlar ddr5 ram arıyorum uzun süre götürmesini istiyorum.
Bu ram fiyat olarak uygun geldi ama marka hakkında bilgim yok.

Sorun çıkarmaz yılların markası şu an f/p olarak ddr5 özellikle fiyatları çok iyi . Hangi sistemde kullanacaksınız acaba . teknoloji şans işi ama ramler en az arıza veren parçalardan biridir .

Merhaba arkadaşlar ddr5 ram arıyorum uzun süre götürmesini istiyorum.
Bu ram fiyat olarak uygun geldi ama marka hakkında bilgim yok.
hocam düşük seviye bir a620 b650 sistem kullanmayın performans almazsınız

Sorun çıkarmaz yılların markası şu an f/p olarak ddr5 özellikle fiyatları çok iyi . Hangi sistemde kullanacaksınız acaba . teknoloji şans işi ama ramler en az arıza veren parçalardan biridir .
Hocam daha toplamadım sistemi 7800xt ve r7 7500f aldım anakart ve işlemci araştırıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam düşük seviye bir a620 b650 sistem kullanmayın performans almazsınız
Daha anakartı almadım hocam en kötü 650 alacağım ama aklımda şuanlık bu var

hocam 7500 için çok fazla değil mi gerek var mı bilemedim
Hocam ben anakartı sürekli değiştirmiyorum anakartı iyi alıp 2-3 sene sonra sistemi yükseltirim anakart kalır hep. o yüzden şuan 7500 için değil sonraki yükselteceğim işlemci için o anakartı düşündüm.

Hocam ben anakartı sürekli değiştirmiyorum anakartı iyi alıp 2-3 sene sonra sistemi yükseltirim anakart kalır hep. o yüzden şuan 7500 için değil sonraki yükselteceğim işlemci için o anakartı düşündüm.
mantıklı hocam sadece biraz pahalı geldi bence b850 modellerde işinizi görür

bence 10k veriyorsan ddr5 am5 sokette asus alma stabil değil diyorlar msi asrock ya da en kötü gigabyte alın paranızın hakkını versin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence 10k veriyorsan ddr5 am5 sokette asus alma stabil değil diyorlar msi asrock ya da en kötü gigabyte alın paranızın hakkını versin
hocam asusa da laf etmek bence pek doğru olmadı en iyi bioslar zaten msi asus gigada değil mi

Bende öyle yapmıştım ilk başta 5800 filandı herhalde msi b650 gaming plus aldım direk iade edip sonra tuf b650 plus aldım 7500f ile şimdi işlemciyi 9700x e yükselttim yıllarca gider artık . güzel anaksrt seçimi ama kampanyada alacaksanız acele edin geçen vatan da 11k ya b850 tomehawk vardı mesela sırf fazladan 1 adet m.2 ssd girişi için değiştirmeyi düşünmedim değil :D sonra vazgeçtim .

Son düzenleme:
Bende öyle yapmıştım ilk başta 5800 filandı herhalde msi b650 gaming plus aldım direk iade edip sonra tuf b650 plus aldım 7500f ile şimdi işlemciyi 9700x e yükselttim yıllarca gider artık . güzel anaksrt seçimi ama kampanyada alacaksanız acele edin geçen vatan da 11k ya b860 tomehawk vardı mesela sırf fazladan 1 adet m.2 ssd girişi için değiştirmeyi düşünmedim değil :D sonra vazgeçtim .
Hocam kampanya denk getiremiyorum ya getirsem hemen alacağım. 3 5 gündür bakıyorum hiç kampanya yok, colorfull alayım diyorum biosu sıkıntılı alma diyorlar asus alayım diyorum stabil değil diyorlar. Artık elemeden hangi marka geçerse ilk kampanyada alacağım 😂

Geri