DDR5'li 3'lü Set Önerisi

Ben olsam biraz daha bütçe artırıp işlemciyi 7800x3d yapardım, örnek fiyatlandırma yapsak

7800x3d : 13.000
anakart ortalama bi b650 : 7.000₺
ram : 4-5 civarında
Fikir olaraktan.

Anakart iyi olsun, yarın bir gün işlemci güncellerim diyordum bende.

Anakart iyi olsun, yarın bir gün işlemci güncellerim diyordum bende.
8000 serisi de beklenebilir hocam haklısın yazarken düşündüm hatta kendim de aynı işlemciyi alacağım, ama bilemiyorum güvenemiyorum bu ülkede yapılan fiyat değişikliklerine.

8000 serisi de beklenebilir hocam haklısın yazarken düşündüm hatta kendim de aynı işlemciyi alacağım, ama bilemiyorum güvenemiyorum bu ülkede yapılan fiyat değişikliklerine.

Bugün ne alırsan kar işte bizim ülkede. Bütçe meselesi. 🤷‍♂️

Son düzenleme:

Bu bütçeye bu çıkıyor herhalde. İşlemci de grafik birimi ve RAM’de RGB istemiştim hocam 😂

Bu bütçeye bu çıkıyor herhalde. İşlemci de grafik birimi ve RAM’de RGB istemiştim hocam 😂
He pardon yanlış ürünleri attım 😂 dalgınlık bende çok link olduğu için karıştı
Post automatically merged:

Düzelttim kardeşim linkleri

Kürşat kanka bir şey merak ediyorum, mesela aşağıda olan ürünle bunun arasında 1.5K’lık fark var mı beyaz olması dışında? Bu tercih edilir mi?

Kürşat kanka bir şey merak ediyorum, mesela aşağıda olan ürünle bunun arasında 1.5K’lık fark var mı beyaz olması dışında? Bu tercih edilir mi?

Aradaki fiyat farkı fazla bunu alacağına tomahawk wifi alırdım bütçe 20 yi aşıyor böyle

He pardon yanlış ürünleri attım 😂 dalgınlık bende çok link olduğu için karıştı
Post automatically merged:

Düzelttim kardeşim linkleri

Anakartta bu daha ucuz sanki hocam. İşlemciye yüklensek nasıl olur?

Anakartta bu daha ucuz sanki hocam. İşlemciye yüklensek nasıl olur?

7600 ile 7600x arasında fark yok anakart da ikisi de aşağı yukarı aynı MSI p versiyonun ram frekansı daha fazla bu 6000mhz ye kadar destek veriyor

7600 ile 7600x arasında fark yok anakart da ikisi de aşağı yukarı aynı MSI p versiyonun ram frekansı daha fazla bu 6000mhz ye kadar destek veriyor

Neweggde biraz uygun fiyatlı kartlara denk geldim hocam. Ne dersin?

Neweggde biraz uygun fiyatlı kartlara denk geldim hocam. Ne dersin?

Ben yurtdışına sıcak bakmıyorum garanti fatura durumu ne olur filan içime sinmiyor

Geri