Neler Yeni

Deep webde denk geldiğim iğrenç site

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,193
İsim
.
Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Hayır almazsınız, bu gibi içerikler maalesef ne kadar iğrenç olsa da hala var

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır almazsınız, bu gibi içerikler maalesef ne kadar iğrenç olsa da hala var
Maalesef dostum çok iğrençler. Korktuğum nokta üyelik açmam.. Demesinler bu neden üyelik açtı falan? Ne de olsa illegal site. Keşke hiç meraklanmasaydım...

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,193
İsim
.
Maalesef dostum çok iğrençler. Korktuğum nokta üyelik açmam.. Demesinler bu neden üyelik açtı falan? Ne de olsa illegal site. Keşke hiç meraklanmasaydım...
Bir sıkıntı çıkarmaz, ben sürekli deep web tabanlı sitelerdeyim. Alt tabakalara inebilmeniz için ilk katmandan 3 farklı domainden parça parça diğer katmanın menüsünün domainini bulup birleştiriyorsunuz. 4. Katmandan sonrası takip listesinde olduğu için o sitelere girmek zor ve yasal olarak başınıza iş açabilir. Üyelikten kastınız kendi e postanız ile kayıt olduysanız mail üzerinden maili engelleyin

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Bir sıkıntı çıkarmaz, ben sürekli deep web tabanlı sitelerdeyim. Alt tabakalara inebilmeniz için ilk katmandan 3 farklı domainden parça parça diğer katmanın menüsünün domainini bulup birleştiriyorsunuz. 4. Katmandan sonrası takip listesinde olduğu için o sitelere girmek zor ve yasal olarak başınıza iş açabilir. Üyelikten kastınız kendi e postanız ile kayıt olduysanız mail üzerinden maili engelleyin
Hayır e posta istemiyordu. Bir gün fbi baskın falan atar o siteye üyelik üzerinden bulurlarsa diye çok korkuyorum.. Hem girdiğim site belki alt katmandı? Bunu da bilemiyorum..

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,193
İsim
.
Hayır e posta istemiyordu. Bir gün fbi baskın falan atar o siteye üyelik üzerinden bulurlarsa diye çok korkuyorum.. Hem girdiğim site belki alt katmandı? Bunu da bilemiyorum..
FBI ülkemizde yetkisi olmayan bir kuruluş, Amerikan Özel Harekat polisi gibi düşünebilirsin. Alt katmanlara indikçe bulman gereken domain parça sayısı artıyor. 1 den 2. Katmana geçmek için 250.000 site arasından 3 tane domanini, 2 den 3 e geçmek için 360.000 site arasından 50 domaini bulman gerek. 3 ten 4 e geçmek için olan sayıyı bilmiyorum internette de sızdırıldığını görmedim

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Sen de sadece tor yardımı ile mi giriyorsun? Sence tor yeteri kadar korumuş mudur beni?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bir şey olmaz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bir şey Olmaz Deep Web'de Bu Neki Daha Beterleri Var.
Adı Boşuna Deep Web Değil.

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
bir şey Olmaz Deep Web'de Bu Neki Daha Beterleri Var.
Evet de bu da baya kötü hem de acayip kolay erişilebiliyor dikkat ettim de sitelerde önerilen onion uzantılı listelerde hep var.. Şikayet edeceğimiz bir şey yok mu?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet de bu da baya kötü hem de acayip kolay erişilebiliyor dikkat ettim de sitelerde önerilen onion uzantılı listelerde hep var.. Şikayet edeceğimiz bir şey yok mu?
Deep Web'den Bahsediyoruz Normal Erişimli Siteler'den değil Şikayet Etmek Birşeyi Değiştirmez.

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Hocam şimdi baktım da o site şuan çoğu sitede listede var. Bu demek oluyor ki alt katman değil di mi? Eğer değilse çok kötü ya bu kadar kolay ulaşılır hale gelmiş.. Şikayet edeceğimiz bir yer yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,262
Üyeler
172,810
Son üye
Aqrxdwa
Top Bottom