D Darkbahn 80+ Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 203 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Coco Cumartesi, 12:02 #14 DR. BİYOLOJİ yazmış: Ütopik kaliteli panelleri Devamı için tıklayın... Astrofizik ile ilgili bir şey mi? üzerine 2 yumurta kırılır mı
DR. BİYOLOJİ yazmış: Ütopik kaliteli panelleri Devamı için tıklayın... Astrofizik ile ilgili bir şey mi? üzerine 2 yumurta kırılır mı
DR. BİYOLOJİ 80+ Platinum Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 14,384 Dahası Reaksiyon skoru 8,295 Yaş 25 İsim kilan embappe Cumartesi, 12:05 #15 Darkbahn yazmış: Astrofizik ile ilgili bir şey mi? üzerine 2 yumurta kırılır mı Devamı için tıklayın... Epistemolojik endoplazmik retikulum ile ilgili
Darkbahn yazmış: Astrofizik ile ilgili bir şey mi? üzerine 2 yumurta kırılır mı Devamı için tıklayın... Epistemolojik endoplazmik retikulum ile ilgili
D Darkbahn 80+ Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 203 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Coco Cumartesi, 12:07 #16 DR. BİYOLOJİ yazmış: Epistemolojik endoplazmik retikulum ile ilgili Devamı için tıklayın... Alglerden de az eklersen bir öğünde verimli olabilir.
DR. BİYOLOJİ yazmış: Epistemolojik endoplazmik retikulum ile ilgili Devamı için tıklayın... Alglerden de az eklersen bir öğünde verimli olabilir.
DR. BİYOLOJİ 80+ Platinum Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 14,384 Dahası Reaksiyon skoru 8,295 Yaş 25 İsim kilan embappe Cumartesi, 12:08 #17 Darkbahn yazmış: Alglerden de az eklersen bir öğünde verimli olabilir. Devamı için tıklayın... Üzerine bir de indüklenmiş difüzyon
Darkbahn yazmış: Alglerden de az eklersen bir öğünde verimli olabilir. Devamı için tıklayın... Üzerine bir de indüklenmiş difüzyon
D Darkbahn 80+ Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 203 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Coco Cumartesi, 12:10 #18 DR. BİYOLOJİ yazmış: Üzerine bir de indüklenmiş difüzyon Devamı için tıklayın... glukoz alerji yapıyor.
DR. BİYOLOJİ yazmış: Üzerine bir de indüklenmiş difüzyon Devamı için tıklayın... glukoz alerji yapıyor.
S Sametcan Türk 80+ Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 194 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Sametcan Türk Cumartesi, 15:10 #19 Ekran kartım 3060ti sizce 1080p den geçmeye değer mi
B Bluelektro 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 965 Dahası Reaksiyon skoru 426 İsim Melih Baygör Cumartesi, 15:45 #20 Lenovo nun sorunsuzunu bulabilirsen kesinlikle onun paneli daha iyi. Garanti olsun diyenler için ise Dell daha mantıklı. Bir çok modelinde garanti 3 yıl diye görmüştüm, belki bu ürün de öyledir. Mesaj otomatik birleştirildi: Cumartesi, 15:45 Sametcan Türk yazmış: Ekran kartım 3060ti sizce 1080p den geçmeye değer mi Devamı için tıklayın... 3060ti için 2k fazla olur.
Lenovo nun sorunsuzunu bulabilirsen kesinlikle onun paneli daha iyi. Garanti olsun diyenler için ise Dell daha mantıklı. Bir çok modelinde garanti 3 yıl diye görmüştüm, belki bu ürün de öyledir. Mesaj otomatik birleştirildi: Cumartesi, 15:45 Sametcan Türk yazmış: Ekran kartım 3060ti sizce 1080p den geçmeye değer mi Devamı için tıklayın... 3060ti için 2k fazla olur.
Furkan² 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 10,271 Dahası Reaksiyon skoru 5,495 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker Cumartesi, 15:59 #21 ahmttunc yazmış: Avantajı neymiş dellin Devamı için tıklayın... Kalite.
ahmttunc 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 779 Cumartesi, 15:59 #22 Furkan² yazmış: Kalite. Devamı için tıklayın... o sırada dell servis
jombo 80+ Gold Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 5,753 Dahası Reaksiyon skoru 2,385 İsim efe araci Cumartesi, 16:22 #23 donsa yazmış: linköyle aman aman bir indirim yok 1 aydır takip ediyorum jombo reisim önerdiği için paylaşmak istedim.lenovolenovomu alınır yoksa dellmi Devamı için tıklayın... burada dell alman daha hoş olur gibi hem ucuza geliyor SadeceYorumcu yazmış: jombo çokolatte reklam markası sanırım.yoksa jumbomuydu bende karıştırdım. Devamı için tıklayın... benim XD
donsa yazmış: linköyle aman aman bir indirim yok 1 aydır takip ediyorum jombo reisim önerdiği için paylaşmak istedim.lenovolenovomu alınır yoksa dellmi Devamı için tıklayın... burada dell alman daha hoş olur gibi hem ucuza geliyor SadeceYorumcu yazmış: jombo çokolatte reklam markası sanırım.yoksa jumbomuydu bende karıştırdım. Devamı için tıklayın... benim XD
M mehmet.cc 80+ Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehmet Cumartesi, 17:39 #24 donsa yazmış: linköyle aman aman bir indirim yok 1 aydır takip ediyorum jombo reisim önerdiği için paylaşmak istedim.lenovolenovomu alınır yoksa dellmi Devamı için tıklayın... Farklarına bakınca dell biraz düşük değilmi hz ve ms açısından ? şuan bende bu 2 ekran arasında kaldım ondan soruyorum teşekkürler...
donsa yazmış: linköyle aman aman bir indirim yok 1 aydır takip ediyorum jombo reisim önerdiği için paylaşmak istedim.lenovolenovomu alınır yoksa dellmi Devamı için tıklayın... Farklarına bakınca dell biraz düşük değilmi hz ve ms açısından ? şuan bende bu 2 ekran arasında kaldım ondan soruyorum teşekkürler...
D Darkbahn 80+ Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 203 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Coco Cumartesi, 18:02 #25 OMEN 27 inch QHD 280Hz Gaming Monitor - OMEN 27qs G2 | HP® New Zealand www.hp.com Kıyas yapıyorum ama hiç biri yok.
OMEN 27 inch QHD 280Hz Gaming Monitor - OMEN 27qs G2 | HP® New Zealand www.hp.com Kıyas yapıyorum ama hiç biri yok.
H husisco 80+ Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Can Cumartesi, 20:20 #26 ahmttunc yazmış: o sırada dell servis Devamı için tıklayın... casper daha iyidir hocam di mi sjsjsjsj
ahmttunc yazmış: o sırada dell servis Devamı için tıklayın... casper daha iyidir hocam di mi sjsjsjsj