NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,156
@yusuf7878 hocam delta 750w ile 850w plat olanlarda cpu kablolar ile gpu kablolar kaçar adet biliyor musunuz, bulamadım.
Rampage fason bir üreticiden alıyor. Delta direkt üretici. Arada dağlar kadar fark var.Çok garip bir marka her yerde güvenilir diyor fiyatlar da çok komik. Aşırı dikkatimi çekti şuanRampage gibi değil dimi bakın alırsam 5080 5090a takacam yanmasın
@yusuf7878 hocam delta 750w ile 850w plat olanlarda cpu kablolar ile gpu kablolar kaçar adet biliyor musunuz, bulamadım.
Hayır, 5090 için böyle bir PSU almayın zaten. Yeni nesil tercih edin.Delta GPS-1000DB modeli tükenmiş. Geri gelirse alayım o zaman. 850w çok bedava fiyatta. RTX 5090 alırsam 850W yeter mi ? En kötü 850 alayım . 750w Coolermaster V750SFX kullandım 4090 ile birlikte ama PCIe kablosu yandı.
cpu pin neden toplam 8 adet ? bir çok anakart 8 artı 4 veya 8 artı 8 pin girişi oluyor. ve altta cpu pin adapter nedir onunla mi pin cpu giriş çoğalıyor anlamadımRampage fason bir üreticiden alıyor. Delta direkt üretici. Arada dağlar kadar fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
850W:
Alıntıyı görüntüle
750W:
Alıntıyı görüntüle
Aynılar.
Dönüştürücüyle geliyor. 1 tane PCI-e kablosunu CPU kablosuna çeviriyor.cpu pin neden toplam 8 adet ? bir çok anakart 8 artı 4 veya 8 artı 8 pin girişi oluyor. ve altta cpu pin adapter nedir onunla mi pin cpu giriş çoğalıyor anlamadım![]()
benim anakart 8 artı 8 di. işi bilen bir arkadaş 4 pin artı 4 pin olarak cpu girişine taktı. çalışmazsa sanırım adaptör gerekir ( 4 artı 4 pinden 8 artı 8 pin e dönüştürücü) ya da pci-e uçtan cpu girişine dönüştürücücpu pin neden toplam 8 adet ? bir çok anakart 8 artı 4 veya 8 artı 8 pin girişi oluyor. ve altta cpu pin adapter nedir onunla mi pin cpu giriş çoğalıyor anlamadım![]()
Hocam gigabyte UD850GM PG5 850w gold olan nasıldır? yeni giriş var diye sordum genel olarak alınır mı ?Hayır, 5090 için böyle bir PSU almayın zaten. Yeni nesil tercih edin.
O fiyattan asla alınacak bir PSU değil.Hocam gigabyte UD850GM PG5 850w gold olan nasıldır? yeni giriş var diye sordum genel olarak alınır mı ?
Delta yerine 5k bütçeye kadar ne önerirsiniz peki ?O fiyattan asla alınacak bir PSU değil.
Delta yerine 5k bütçeye kadar ne önerirsiniz peki ?