mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Ben bi aldım alt komşunun internet fırlama erol
olması lazım. vardı.Keenetic' de kanal değişme var mı
önce konunun başındaki rehberdeki adımları uygulamak lazım. wifi analyzer indir microsoft store'dan. oradan tüm bilgileri göreceksin. üstte menü var oradan çözümlemeyi seç. orada sağ altta görünüm var görünümden kullanıcı sayısı vb. aç.Ben kanal 13'e aldım 5-10 dakkadır dönüyor şu yükleniyor şeyi. İnternet var ama.
internetimin kötülüğünden atamıyorum birşeyler yanlış gitti diyorbişey isticem. o sağ altta görünüm var oraya bi basıp kullanıcı sayısı bilmemne açıp öyle ss atar mısın bi. hangi kanalda kaç kişi var görelim.
Bulamadımolması lazım. vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
önce konunun başındaki rehberdeki adımları uygulamak lazım. wifi analyzer indir microsoft store'dan. oradan tüm bilgileri göreceksin. üstte menü var oradan çözümlemeyi seç. orada sağ altta görünüm var görünümden kullanıcı sayısı vb. aç.
en az kişinin olduğu veya kimsenin olmadığı kanalı seç.
ama kişileri topluyum 1 dk 45 kişi var toplamdainternetimin kötülüğünden atamıyorum birşeyler yanlış gitti diyor
Reis zaten kablonetin akilli sinirsiz tarifesi bu akşam saat 7 veya 8 den sonra hiz 25 mbps lere düşüyor tarifede akilli sınırsız paket diye geçiyor zaten bu yanliş olan bir şey mi var ki ben anlamadım ?Değil işte akşam 4 ile 12 arası 25 mbps üstünü göremiyorum ilk ay hiçbirsey yokdu sonraki ay nolduysa anlaşmamız değişmiş!?!??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablonetin bundan haberi varmı ?
yavaş la gaç tane alıyonnBunun ne alakası var diyenler için ilgili rehber/konu.
11 Ekim'de bu kanal değiştirme işlemini uyguladım ve 11 Ekim'den beri 3.Kanalda Kullanıyorum. Ve o kanalda sadece ben varım bu güzel bir şey. Ve Yaklaşık 2 Gündür Test Ediyorum.Rehber - Kolayca Modem WIFI Hızı ve Çekim Gücü Arttırma Yöntemi !
Öncelikle kablosuz destekli bir windows cihaz bulun. Örneğin laptop. Microsoft store üzerinden WIFI Analyzer uygulamasını indiriyoruz. İyileştirmek istediğimiz modeme bağlanıyoruz. Uygulamada ilk olarak wifi bilgilerinizin olduğu bir sayfa açılacak. üstteki menüden bir yanındakini seçiyoruz. O...donanimarsivi.com
Abi cidden işe yarıyor. Şimdi sizlere kanıtlarını atacağım.
Bu, telefonu modeme yapıştırınca elde ettiğim hız:Alıntıyı görüntüle
Bu ise salon ile arada 1 kalın duvar olan, benim kapım değil ama salonun kapısı kapalı iken odamda şu an aldığım hız:
Alıntıyı görüntüle
Yani kısacası bu işlemde daha az hız kaybı yaşıyoruz. Kanal değiştirmeden önce odamdan 2-3 Diş çeken wifi şu anda full çekiyor.
Denersiniz belki.
Reis zaten kablonetin akilli sinirsiz tarifesi bu akşam saat 7 veya 8 den sonra hiz 25 mbps lere düşüyor tarifede akilli sınırsız paket diye geçiyor zaten bu yanliş olan bir şey mi var ki ben anlamadım ?
abi şaka gibi ya. kanal ayarı yapmadan önce mutfaktan 1 diş ve 2-5mbps alan wifi şimdi 2 diş 11mbps aldı.yavaş la gaç tane alıyonn
100gulduren diye geçiyor tarife ve detay olarak kesinlikle böyle bir şey belirtilmedi tekrar tekrar sormama rağmen en üst internet paketimiz bu denildiReis zaten kablonetin akilli sinirsiz tarifesi bu akşam saat 7 veya 8 den sonra hiz 25 mbps lere düşüyor tarifede akilli sınırsız paket diye geçiyor zaten bu yanliş olan bir şey mi var ki ben anlamadım ?
Tarife detayinda akilli sinirsiz diye geçiyor oda bu100gulduren diye geçiyor tarife ve detay olarak kesinlikle böyle bir şey belirtilmedi tekrar tekrar sormama rağmen en üst internet paketimiz bu denildi
İlk ay böyle bir uygulama yoktu ve bunu başta belirtmeleri gerekirdi ama belirtmedilerTarife detayinda akilli sinirsiz diye geçiyor oda bu
Kablonet Abonelik
Kablonet, hem internet hem de TV hizmetini bir arada almak isteyen müşterilerin ilk tercihleri arasında yer buluyor. Uygun fiyatlı kampanyaları ile kullanıcının takdirini kazanan Turksat Kablonet tarifeleri, müşteriyi memnun edebilmek adına ekonomik anlamda da kolaylıklar sağlamayı ihmal etmiyorwww.kablonetburada.com
Reis kampanya detaylarinda internet tarifeleri bolumu var ordaki linke basarsan seni b9yle birİlk ay böyle bir uygulama yoktu ve bunu başta belirtmeleri gerekirdi ama belirtmediler