Neler Yeni

[Deneyim] Modem Kanalı Değişimi Öncesi ve Sonrası !!!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben bi aldım alt komşunun internet fırlama erol :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Keenetic' de kanal değişme var mı
olması lazım. vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kanal 13'e aldım 5-10 dakkadır dönüyor şu yükleniyor şeyi. İnternet var ama.
önce konunun başındaki rehberdeki adımları uygulamak lazım. wifi analyzer indir microsoft store'dan. oradan tüm bilgileri göreceksin. üstte menü var oradan çözümlemeyi seç. orada sağ altta görünüm var görünümden kullanıcı sayısı vb. aç.
en az kişinin olduğu veya kimsenin olmadığı kanalı seç.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
olması lazım. vardı.

önce konunun başındaki rehberdeki adımları uygulamak lazım. wifi analyzer indir microsoft store'dan. oradan tüm bilgileri göreceksin. üstte menü var oradan çözümlemeyi seç. orada sağ altta görünüm var görünümden kullanıcı sayısı vb. aç.
en az kişinin olduğu veya kimsenin olmadığı kanalı seç.
Bulamadım

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Değil işte akşam 4 ile 12 arası 25 mbps üstünü göremiyorum ilk ay hiçbirsey yokdu sonraki ay nolduysa anlaşmamız değişmiş!?!??

Kablonetin bundan haberi varmı ?
Reis zaten kablonetin akilli sinirsiz tarifesi bu akşam saat 7 veya 8 den sonra hiz 25 mbps lere düşüyor tarifede akilli sınırsız paket diye geçiyor zaten bu yanliş olan bir şey mi var ki ben anlamadım ?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Bunun ne alakası var diyenler için ilgili rehber/konu.
11 Ekim'de bu kanal değiştirme işlemini uyguladım ve 11 Ekim'den beri 3.Kanalda Kullanıyorum. Ve o kanalda sadece ben varım bu güzel bir şey. Ve Yaklaşık 2 Gündür Test Ediyorum.
Abi cidden işe yarıyor. Şimdi sizlere kanıtlarını atacağım.
Bu, telefonu modeme yapıştırınca elde ettiğim hız:Alıntıyı görüntüle
Bu ise salon ile arada 1 kalın duvar olan, benim kapım değil ama salonun kapısı kapalı iken odamda şu an aldığım hız:
Alıntıyı görüntüle
Yani kısacası bu işlemde daha az hız kaybı yaşıyoruz. Kanal değiştirmeden önce odamdan 2-3 Diş çeken wifi şu anda full çekiyor.
Denersiniz belki.
yavaş la gaç tane alıyonn

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Reis zaten kablonetin akilli sinirsiz tarifesi bu akşam saat 7 veya 8 den sonra hiz 25 mbps lere düşüyor tarifede akilli sınırsız paket diye geçiyor zaten bu yanliş olan bir şey mi var ki ben anlamadım ?
yavaş la gaç tane alıyonn
abi şaka gibi ya. kanal ayarı yapmadan önce mutfaktan 1 diş ve 2-5mbps alan wifi şimdi 2 diş 11mbps aldı.
çok ii ya.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
100gulduren diye geçiyor tarife ve detay olarak kesinlikle böyle bir şey belirtilmedi tekrar tekrar sormama rağmen en üst internet paketimiz bu denildi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
100gulduren diye geçiyor tarife ve detay olarak kesinlikle böyle bir şey belirtilmedi tekrar tekrar sormama rağmen en üst internet paketimiz bu denildi
Tarife detayinda akilli sinirsiz diye geçiyor oda bu

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
2 modemi birbirine bağladım. 2 modemi kullanıyorum ve 2 modemi birbirine bağladığım için bu modemin arayüzüne erişemiyorum. Reset atmam gerek. Üşenmezsem bir ara deneyeceğim, tekkürler umarım bu olay gecikme sorununun önüne geçer.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Tarife detayinda akilli sinirsiz diye geçiyor oda bu
İlk ay böyle bir uygulama yoktu ve bunu başta belirtmeleri gerekirdi ama belirtmediler

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Top Bottom