Neler Yeni

Deodorant ve Parfüm Önerisi

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Ortalamanın bir tık üstünde terleyen birisiyim. Deodorant önerisi istiyorum ciddi anlamda iş görecek bir deodorant öneriniz varsa bekliyorum. Birde parfüm önerisi yaparsanız ekstra olarak sevinirim. Fiyatları ortalama bir fiyat olursa iyi olur (200-600 arası). Ağır koku olmazsa sevinirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ortalamanın bir tık üstünde terleyen birisiyim. Deodorant önerisi istiyorum ciddi anlamda iş görecek bir deodorant öneriniz varsa bekliyorum. Birde parfüm önerisi yaparsanız ekstra olarak sevinirim. Fiyatları ortalama bir fiyat olursa iyi olur (200-600 arası). Ağır koku olmazsa sevinirm

Güzel ürün.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde var şuan 2 fis alıyorum evden çıkmadan baya memnunum
Ya kalıcılığında sıkıntı yok memnunsanız alınabilir de, içerik olarak zararlı bir bileşen yoktur inşallah. Çünkü orijinal olanları doğala yakın bir içerikte iken replikaları kimyasal ile bu işi yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Ya kalıcılığında sıkıntı yok memnunsanız alınabilir de, içerik olarak zararlı bir bileşen yoktur inşallah. Çünkü orijinal olanları doğala yakın bir içerikte iken replikaları kimyasal ile bu işi yapıyor.
Kimyasal kullanmayan parfümler hemen hemen 900 1000 liralardan başlıyor. Bunda da vardır illaki fakat ben zararını görmedim bayadır kullanıyorum. Günümüzde kullandığımız, yediğimiz,soluduğumuz herseyde kimyasal var bunun zararı onların yanında nedir en fazla

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
deodorant olarak zenginsen sephoraya gir ordan seç al normal ideal bi iey istiyosann nivea black whıte al terlemeyi azaltıyor terlediğinde bile güzel kokuyor parfümü domine edecek kadar da baskın değil

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
deodorant olarak zenginsen sephoraya gir ordan seç al normal ideal bi iey istiyosann nivea black whıte al terlemeyi azaltıyor terlediğinde bile güzel kokuyor parfümü domine edecek kadar da baskın değil
Üstte arkadaş Rexona Man Clinical Protection önermiş, yorumlara baktım bayağı iyiydi. Onu sipariş verdim deodorant olarak yarın gelcek bakalım nasıl bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bargello 554. trendyolda 160 TL al pisman olmazsin
Koku olarak nasıl bir tona sahip

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Ben Hunca Jagler kullanıyorum set halinde 80 TL ve kalıcılığı gayet iyi 14-15 saat idare ediyor beni.

Rulep

80+ Gold
Üstte arkadaş Rexona Man Clinical Protection önermiş, yorumlara baktım bayağı iyiydi. Onu sipariş verdim deodorant olarak yarın gelcek bakalım nasıl bir şey.
hocam kullanınca deneyimlerinizi yazar mısınız

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
hocam kullanınca deneyimlerinizi yazar mısınız
Bayağı iyi bir şey bu. Dün geldiği gibi sürdüm, değişik bir yapısı var. Sağa kadar çekiyorsun çevirmeli mekanizmasını krem tarzı bir şey çıkıyor deliklerinden onu sürüyorsun. 12 saat felan oldu sanırım ve hala ter kokusu ve terleme yok. Ben memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,479
Üyeler
161,292
Son üye
FlameTheBest
Top Bottom