Jill Valentine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,717
- Bütçe
- 5000
İşletim sistemi kurulmayacak, sadece depolama için kullanılacak. Bütçeyi aşamam.
Bunu düşünüyorum nasıldır?
Bunu düşünüyorum nasıldır?
Bu model nasıl başkan?Green biraz giriş seviyesiydi galiba, drami var mı bilmiyorum ama yok diye hatırlıyorum.
Şu SSD büyük ihtimalle sizin attığınızdan çok daha iyi, dramli bir model.
Webe özel şu an 5K.
Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam iyi güzel de ben bu kioxiaların sağlığı çabuk bitiyor diye biliyorumGreen biraz giriş seviyesiydi galiba, drami var mı bilmiyorum ama yok diye hatırlıyorum.
Şu SSD büyük ihtimalle sizin attığınızdan çok daha iyi, dramli bir model.
Webe özel şu an 5K.
Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Olabilir hocam detayını bilmiyorum çok.Hocam iyi güzel de ben bu kioxiaların sağlığı çabuk bitiyor diye biliyorum![]()
Kağıt üzerinde verileri gayet güzel ama marka ve kalitesi hakkında fikrim yok hocam, bir de özellikle ram ve ssd işinde güvenilir satıcı olması taraftarıyım ben.