Depremi Hissedenler İyi Misiniz ?

Deprem merkezine yakın yerlerde oturup hissetmemek için bulunduğunuz bölgenin dağlık bir alan olması veya evinizin haddinden fazla sert yapılmış olması gerekir.
Depremde evler biranda yıkılmasın diye esnemesi normaldir.
Örneğin Zonguldak ve merkezi bu depremi hissetmez 99 düzce depreminde hissetmediği gibi
Zonguldak depremden dolayı uykudan uyandı, nasıl hissetmesin hocam.

İstanbuldayım,ben paranormal bir olay yaşadım zannettim,baya zıpladım yerimden.
İlk defa bu kadar net hissetmiş oldum depremi,koltuk baya sallandı.

Depremin merkezi Düzce'den gelen ilk fotoğraf
Düzce'de ekektrikler kesik şuan komple

merkez-ussu-duzce-olan-depremin-siddetini-en-iyi-15446622_3426_m.jpg

Son düzenleme:
allahım psu güç kablosuna uyuz oldum. sallanıyorum güç kablosunu çıkartıp pcyi alıp dışarı cıkacaktım o an çıkmadı penseyle kestim dışarıya tam çıkcakken deprem bitti. ölüyodum ***** psu kablosu yüzünden.

Büyük geçmiş olsun, tam uyumaya hazırlanıyorken salladı. Taa Duzce'de olan deprem Ankara'yı nasıl bu kadar sallıyor? Bütün ülke sallanmış 6.0'lık depremde çok garip...
Ankara 2 defa sallandı demremde bile TÜİK verileri gibi düşük gösteriyorlar yalan söylüyorlar biri diyor 5,3 sonra 5,8 -5,9 yalan
benim tahminim 6,3 - 6,8 civarında

Depremin merkezi Düzce'den gelen ilk fotoğraf

Alıntıyı görüntüle
5.9 o kadar şiddetli bir deprem değil böyle fotoğraflar ile insanları üzmeye gerek yok evi dandiktir bu kişinin o yüzden böyle olmuştur. düzcenin çoğunda bunun zerresi yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ankara 2 defa sallandı demremde bile TÜİK verileri gibi düşük gösteriyorlar yalan söylüyorlar biri diyor 5,3 sonra 5,8 -5,9 yalan
benim tahminim 6,3 - 6,8 civarında
6.8 olsa çoğu ev yıkılırdı provakasyona girer bu söylemler yapmayalım.

Zonguldak depremden dolayı uykudan uyandı, nasıl hissetmesin hocam.
99 Gölcük'te Sakaryadaydım dibine kadar hissettim ama 99 Düzce'de incivezdeydik zerre hissetmedik. Alaplı tarafındaysan normalde iç kısımlardaysan madenler boşaldığı içinde olabilir. 😅😁

Düzce’deyim, çok şükür can kaybımız yok. Devlet hastanesinin yarısının yıkıldığı söyleniyor fakat gidip de bakamadım. Köylerde de evler yıkıldı.

Geri