2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
10. sınıfım ve içimden hiç ders çalışmak gelmiyor. Ders çalışma isteği nasıl gelir ?
Bende de aynı durum var. İlk önce ne kadar çalışabilirsin kaç dk kaç saat dayanırsın ?10. sınıfım ve içimden hiç ders çalışmak gelmiyor. Ders çalışma isteği nasıl gelir ?
yarım saatten sonra bir şey anlayamıyorumBende de aynı durum var. İlk önce ne kadar çalışabilirsin kaç dk kaç saat dayanırsın ?
aynenYa diğer derslere şöyle böyle çalışıyorsun anlıyorsun da matematik çok acayip bir ders
O zaman yarım saatten sonra mola vereceksin. Molada can sıkıntıını giderecek bir şeyler yap. Ama sakın bilgisayar, telefon gibi şeylere dalma. Örneğin yemek ye veya sıkıcı bir TV programı aç. Kafan dağılsın yani.yarım saatten sonra bir şey anlayamıyorum
teşekkürlerO zaman yarım saatten sonra mola vereceksin. Molada can sıkıntıını giderecek bir şeyler yap. Ama sakın bilgisayar, telefon gibi şeylere dalma. Örneğin yemek ye veya sıkıcı bir TV programı aç. Kafan dağılsın yani.
Şimdi masanın üstünde dikkatini dağatacak şeyleri kaldır defter,kalem,kitap öyle şeyler olsun aç videonu veya kitabını oku not alarak çalış diyelim 30dk filan git birazcık uzan su iç bişeyler atıştır 15 dk filan ondan sonra bir daha otur çalış dersin bitene kadar böyle devam et mesela ben 23-25 dk filan çalıştım 10dk dinlenip bir daha çalışcam.yarım saatten sonra bir şey anlayamıyorum
masanın üstünde pc var ama o dikkatimi çekmez. mesela yarım saat ders çalışırım 10 dk forumda takılırım sonra tekrar tekrar yaoarım böyle. bence güzel teşekkür ederimŞimdi masanın üstünde dikkatini dağatacak şeyleri kaldır defter,kalem,kitap öyle şeyler olsun aç videonu veya kitabını oku not alarak çalış diyelim 30dk filan git birazcık uzan su iç bişeyler atıştır 15 dk filan ondan sonra bir daha otur çalış dersin bitene kadar böyle devam et mesela ben 23-25 dk filan çalıştım 10dk dinlenip bir daha çalışcam.
Aynen öyle rica ederim neyse ders çalışmaya devammasanın üstünde PC var ama o dikkatimi çekmez. mesela yarım saat ders çalışırım 10 dk forumda takılırım sonra tekrar tekrar yaoarım böyle. bence güzel teşekkür ederim
o da var ama mecbur okuyacağız. ingilizce öğretmeni ya da tercüman olmak istiyorum.Çalışma.Okuyup işsizmi kalmak istiyorsun.