Neler Yeni

Ders çalışma isteğimi nasıl getirebilirim ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
10. sınıfım ve içimden hiç ders çalışmak gelmiyor. Ders çalışma isteği nasıl gelir ?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kolay ve yapabildiğiniz ders, konulardan başlarsanız bence yavaş yavaş bunu bir sisteme çevirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
10. sınıfım ve içimden hiç ders çalışmak gelmiyor. Ders çalışma isteği nasıl gelir ?
Bende de aynı durum var. İlk önce ne kadar çalışabilirsin kaç dk kaç saat dayanırsın ?

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
yarım saatten sonra bir şey anlayamıyorum
O zaman yarım saatten sonra mola vereceksin. Molada can sıkıntıını giderecek bir şeyler yap. Ama sakın bilgisayar, telefon gibi şeylere dalma. Örneğin yemek ye veya sıkıcı bir TV programı aç. Kafan dağılsın yani.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman yarım saatten sonra mola vereceksin. Molada can sıkıntıını giderecek bir şeyler yap. Ama sakın bilgisayar, telefon gibi şeylere dalma. Örneğin yemek ye veya sıkıcı bir TV programı aç. Kafan dağılsın yani.
teşekkürler 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
yarım saatten sonra bir şey anlayamıyorum
Şimdi masanın üstünde dikkatini dağatacak şeyleri kaldır defter,kalem,kitap öyle şeyler olsun aç videonu veya kitabını oku not alarak çalış diyelim 30dk filan git birazcık uzan su iç bişeyler atıştır 15 dk filan ondan sonra bir daha otur çalış dersin bitene kadar böyle devam et mesela ben 23-25 dk filan çalıştım 10dk dinlenip bir daha çalışcam.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Şimdi masanın üstünde dikkatini dağatacak şeyleri kaldır defter,kalem,kitap öyle şeyler olsun aç videonu veya kitabını oku not alarak çalış diyelim 30dk filan git birazcık uzan su iç bişeyler atıştır 15 dk filan ondan sonra bir daha otur çalış dersin bitene kadar böyle devam et mesela ben 23-25 dk filan çalıştım 10dk dinlenip bir daha çalışcam.
masanın üstünde pc var 😀😀😀😀😀 ama o dikkatimi çekmez. mesela yarım saat ders çalışırım 10 dk forumda takılırım sonra tekrar tekrar yaoarım böyle. bence güzel teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
masanın üstünde PC var 😀😀😀😀😀 ama o dikkatimi çekmez. mesela yarım saat ders çalışırım 10 dk forumda takılırım sonra tekrar tekrar yaoarım böyle. bence güzel teşekkür ederim
Aynen öyle rica ederim neyse ders çalışmaya devam :D

Top Bottom