Ayrımcılık olur..!MEB'de bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim para isteyebilir ama diretemez. Yani para istemesi yasal ama vermeyene hiçbir yaptırım olmaz sadece çocuğu dışlarlar o etkinlik ya da sınava almazlar o kadar.
Ayrımcılık olur..!MEB'de bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim para isteyebilir ama diretemez. Yani para istemesi yasal ama vermeyene hiçbir yaptırım olmaz sadece çocuğu dışlarlar o etkinlik ya da sınava almazlar o kadar.
hocam ben 11.sınıfa giderken parayı vermeyenlerde deneme olmuştu bu sıkıntılı bir durumdeğilmidir acabaMEB'de bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim para isteyebilir ama diretemez. Yani para istemesi yasal ama vermeyene hiçbir yaptırım olmaz sadece çocuğu dışlarlar o etkinlik ya da sınava almazlar o kadar.
çocuk haftada 1 tyt 1 ayt denemeyue giriyor. Benim için para mühim değil sadece 12 deneme için üctretin fazla oldugunu ve yasal olmadıgını dusunuyorumDeneme devletin önerdiği bir şey değil. Okulunuzun deneme yapması güzel bir şey. Devlet bunun için özel para vermiyor. Parayı verirsen deneme olur, vermezsen olmaz. Yasalı falan boşverin parayı verin deneme olsun.
Valla ben beş kuruş verdirmiyorum, yok yazıcı alacaklarmış yok kağıt alacaklarmış yok temizlik malzemesi alacaklarmış hepsinin bahaneolduğunu düşünüyorum.kardesim lise 3. sınıfa gidiyor. Okul tarafından 500 tl deneme parası istenmiş. Bu yasal mıdır?
Şikayet et demiyorum önce danış sor, eğer yasal değilse ücretsiz niye değil diye şikayette bulun... Ama bence bunun için para almamaları gerekir. Yasal olmama ihtimali yüksek fakat cüzdanını düşünen öğretmen ve müdürler var ne yazık ki...yasal olup olmadığını bilmediğim için herhangi şikayette bulunmadım
Takmasın, şeyimden aşağısı bilmem neresi, desin geçsin gitsin... Derslerine baksın ve unutmasın ki yks sınavında sadece kendi çalışması ve emeği ile sınavda başarılı olacaktır.tek korkum çocuğa mobbing uygulamaları . parayı vermedi diye idareciler tarafından farklı şekilde muamele yapılır mı. Okulda boyle problemler var zaten.
Daha iyi ya, ne güzel sınav olmuşsunuz Anlaşılan sen memnun kalmamışsın bu durumdanzorunda değil. Benden de istenmişti zamanında ben yok dedim sonra birkaç arkadaş daha istemedi bizden almadı ama sınav olurken bizide para vermemize rağmen zorla sınava tabii tuttular
tesekkurler ustaTakmasın, şeyimden aşağısı bilmem neresi, desin geçsin gitsin... Derslerine baksın ve unutmasın ki yks sınavında sadece kendi çalışması ve emeği ile sınavda başarılı olacaktır.
ben hiçbir denemeye para vermedim kendim evden açarak çözdüm kardeşinede aynısını öneririmtesekkurler usta