Neler Yeni

Devlet Okulu Deneme İçin Para İstiyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
MEB'de bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim para isteyebilir ama diretemez. Yani para istemesi yasal ama vermeyene hiçbir yaptırım olmaz sadece çocuğu dışlarlar o etkinlik ya da sınava almazlar o kadar.
Ayrımcılık olur..!

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hope
MEB'de bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim para isteyebilir ama diretemez. Yani para istemesi yasal ama vermeyene hiçbir yaptırım olmaz sadece çocuğu dışlarlar o etkinlik ya da sınava almazlar o kadar.
hocam ben 11.sınıfa giderken parayı vermeyenlerde deneme olmuştu bu sıkıntılı bir durumdeğilmidir acaba

Deneme devletin önerdiği bir şey değil. Okulunuzun deneme yapması güzel bir şey. Devlet bunun için özel para vermiyor. Parayı verirsen deneme olur, vermezsen olmaz. Yasalı falan boşverin parayı verin deneme olsun.
çocuk haftada 1 tyt 1 ayt denemeyue giriyor. Benim için para mühim değil sadece 12 deneme için üctretin fazla oldugunu ve yasal olmadıgını dusunuyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
kardesim lise 3. sınıfa gidiyor. Okul tarafından 500 tl deneme parası istenmiş. Bu yasal mıdır?
Valla ben beş kuruş verdirmiyorum, yok yazıcı alacaklarmış yok kağıt alacaklarmış yok temizlik malzemesi alacaklarmış hepsinin bahaneolduğunu düşünüyorum.
Bunlar siparişleri verilen şeyler yetkili kişiler tarafından yapılması zorunlu şeyler, parayı kimse vermemeli bence. Devletin okuluna niçin para ödüyorux

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
yasal olup olmadığını bilmediğim için herhangi şikayette bulunmadım
Şikayet et demiyorum önce danış sor, eğer yasal değilse ücretsiz niye değil diye şikayette bulun... Ama bence bunun için para almamaları gerekir. Yasal olmama ihtimali yüksek fakat cüzdanını düşünen öğretmen ve müdürler var ne yazık ki...

tek korkum çocuğa mobbing uygulamaları . parayı vermedi diye idareciler tarafından farklı şekilde muamele yapılır mı. Okulda boyle problemler var zaten.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
zorunda değil. Benden de istenmişti zamanında ben yok dedim sonra birkaç arkadaş daha istemedi bizden almadı ama sınav olurken bizide para vermemize rağmen zorla sınava tabii tuttular

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
tek korkum çocuğa mobbing uygulamaları . parayı vermedi diye idareciler tarafından farklı şekilde muamele yapılır mı. Okulda boyle problemler var zaten.
Takmasın, şeyimden aşağısı bilmem neresi, desin geçsin gitsin... Derslerine baksın ve unutmasın ki yks sınavında sadece kendi çalışması ve emeği ile sınavda başarılı olacaktır.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emir
ister onlarda parayla alıyor çünkü yayıncıdan bizde verdik

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
zorunda değil. Benden de istenmişti zamanında ben yok dedim sonra birkaç arkadaş daha istemedi bizden almadı ama sınav olurken bizide para vermemize rağmen zorla sınava tabii tuttular
Daha iyi ya, ne güzel sınav olmuşsunuz :) Anlaşılan sen memnun kalmamışsın bu durumdan :D

Takmasın, şeyimden aşağısı bilmem neresi, desin geçsin gitsin... Derslerine baksın ve unutmasın ki yks sınavında sadece kendi çalışması ve emeği ile sınavda başarılı olacaktır.
tesekkurler usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom