Bu bütçe de en iyisi G29. Önceliğiniz ikinci el olmasın eğer çok yeni ve temiz değilse.Yeni direksiyon seti almak istiyorum önceden benim vardı ama beğenmiyordum. sizce ne almalıyım ne önerirsiniz.
Ets 2, Forza horizon, Formula 1, Tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. buna uygun arıyorum sizce ne olabilir.
Güzel özellikleri var manyetik oluşu hybrid sistem kullanması gibi,
thrustmaster genelde kaliteli ve iyi oluyor bi göz atabilirsiniz bu modele
logitech seti bütçeyi birazcık zorlayabilir ama bi bakın
Logitech G29 + Shifter Driving Force oyuncu direksiyon Seti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G29 + Shifter Driving Force oyuncu direksiyon Seti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
pedalların bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum haklısınız ama direksiyon olarak bakılırsa iyi bir seçenek gönül ister t300rsGüzel özellikleri var manyetik oluşu hybrid sistem kullanması gibi,
ama pedal seti F1 tarzı oyunlar için çok uygun değil. Basınç hissi frenlerinde zayıf kalıyor.
Birde direksiyonu çok oyuncaksı bir his veriyor. Tamamen plastik bir oyuncak tutuyor gibi elinizde.
Oynanmayacak kadar kötü değil hocam yanlış anlaşılmasın. ETS2, Forza vs hepsinde uygun olur o pedallar.pedalların bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum haklısınız ama direksiyon olarak bakılırsa iyi bir seçenek gönül ister t300rs
O zaman G29 alıyorum. şimdi baktımda g29 daha iyi debriyajı var vitesi falan da daha iyiOynanmayacak kadar kötü değil hocam yanlış anlaşılmasın. ETS2, Forza vs hepsinde uygun olur o pedallar.
Sadece F1 oynayacağım dediği için basın hissi daha iyi olan bir model alması daha faydalı olur demek için dedim.
Vitesi çok iyi evet ve pedal seti de segmentinde Thrustmaster T248 ile en iyi ikiliden biri hocam evet.O zaman G29 alıyorum. şimdi baktımda g29 daha iyi debriyajı var vitesi falan da daha iyi
O zaman G29 alıyorum. şimdi baktımda g29 daha iyi debriyajı var vitesi falan da daha iyi
2. ele güvenemiyorum bozuktur idarelik yapılmıştır güven olmaz2. Elden alsan çok fiyat farkı olmaz mı ?
2. ele güvenemiyorum bozuktur idarelik yapılmıştır güven olmaz
ne gibi farklar varSizin tercihiniz hocam ama ikinci el alsaydınız daha iyi bir ürün alacaktınız.T300rs ile g29 arasında çok fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: