Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
31
Discordun uygulamasını açmak için ne yapabilirim ? Kaspersky kullandığımdan ötürü Goodbye çalışmıyor DNS olayı falan da denedim olmadı. Operadan bağlanmak tam bir işkence.
Kaspersky VPN uygulamasında bölünmüş tünellemeye dcyi ekliyorum vpn açıyorum fakat yüm bilgisayara açıyor VPN'i oyunda ping oluyor falan nasıl çözebilirim ?

1000047988.webp

Mobilde bunu deniyorum giremediği şey yok. Windows 7 kullandığım için test edemiyorum. Denersen sevinirim, ben de bilgilenmiş olurum.

1000047989.webp

1000047990.webp

53 olan kapalıyken. Anlık test sonuçları.

Kral olay aldığım net hızı değil, ben kaspersky premium ile kayıp yaşamadan vpn açabiliyorum zaten. Ben valo oynarken arka planda dc açmak istiyorum fakat bu şekilde de 50ms oluyor yani buda olmadı

Ulan eskiden dc mi vardı diyecegim de yaşım ortaya çıkacak ahahahhahah. Anladım senin dediğini de başka türlü bir şey aklıma gelmiyor kardeşim. Telefondan açıp gir diyeceğim o zaman da milletle nasıl konuşacaksın falan. Giren nasıl giriyor acaba?

Ulan eskiden dc mi vardı diyecegim de yaşım ortaya çıkacak ahahahhahah. Anladım senin dediğini de başka türlü bir şey aklıma gelmiyor kardeşim. Telefondan açıp gir diyeceğim o zaman da milletle nasıl konuşacaksın falan. Giren nasıl giriyor acaba?
Abi zaten 87 doğumluyum yazmışsın altına gördüm ashahgha
girenler goodbye ile giriyor fakat kaspersky açtırmıyor onu bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet ts kullansa inan ts daha iyi şuan ne vpn ne dns kullanırım da discord da discord diyor herkes

pc de nasıl kullanabiliriz en sağlıklı yöntem nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,595
Üyeler
174,898
Son üye
mithrandir60
Geri