hi-rez in oyunu paladins oyna sarar diye düşünüyorum tabii farklı 2 oyunda ama smite-smite 2 paladins benim için harikaOyun'da 383'saati devirdim aşırı derecede sarıyordu oynaması fakat sunucuları vs kapattılar artık oynanmıyor buna benzer oyun varmı dostlar önerebileceğiniz?
Hiç oynamadım ama Brawlhalla benziyor sanki.Oyun'da 383'saati devirdim aşırı derecede sarıyordu oynaması fakat sunucuları vs kapattılar artık oynanmıyor buna benzer oyun varmı dostlar önerebileceğiniz?
Muhteşem bir oyundu benim için fena Sarıyordu ama dengesiz geliştirici kapattı oyunu herkes şikayetçi bu durumdan :/hi-rez in oyunu paladins oyna sarar diye düşünüyorum tabii farklı 2 oyunda ama smite-smite 2 paladins benim için harika
Andırıyor ama aynı değilHiç oynamadım ama Brawlhalla benziyor sanki.
ben hala smite-smite2-paladins neden kapanmadı diye düşünüyorum overwatch çalıntısı paladins smite da lol benzeriMuhteşem bir oyundu benim için fena Sarıyordu ama dengesiz geliştirici kapattı oyunu herkes şikayetçi bu durumdan :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Andırıyor ama aynı değil
Palandis oyunun videolarına bakacam kafama yatar oyunsa direkt 2 oyunum o olurben hala smite-smite2-paladins neden kapanmadı diye düşünüyorum overwatch çalıntısı paladins smite da lol benzeri![]()
smite a benzettim ben divine ı ilk gördüğümde oynamayı düşünüyordum da sonradan paralı mı oldu bir şey oldu sanırım saldım yüzüne bakmadım bir dahaPalandis oyunun videolarına bakacam kafama yatar oyunsa direkt 2 oyunum o olurhalihazırda dko gibi oyun bulsam tabii ki 2 o ama sanırım yok gibi:/
İlk zamanlar sanırım ücretliymis ben ücretsiz olarak aldım skinler vs ücretliydi ama haricî fenaydı çok severek oynuyordum belki açılır Steamdaki Topluluk açılması için konular vs açıyor umarım faydalı olursmite a benzettim ben divine ı ilk gördüğümde oynamayı düşünüyordum da sonradan paralı mı oldu bir şey oldu sanırım saldım yüzüne bakmadım bir daha