Neler Yeni

Diziwatch resmi olarak kapandı!

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Efe çiçek
Vay arkadaş be. En sevdiğim siteydi. Reklami yok site basit. Karmaşık değil di . O7
Bu sahte olan yeniwatch adı kullanarak kullanıcı çekip reklam basabilir siteye böyle bişi olursa iyi söverim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
siyah kara
Bir alternatif olarakta dizi ve film için kaliteli ve altyazılı izlemek için multisub yazıp türkçe altyazı olan beğendiğiniz siteden izleyebilirsiniz ne içine yerleştirilmiş reklam var ne bir şey ( hatta türkçe altyazı gelmemiş bazı dizi filmlerde sayfa çevirisi, media çevirideki altyazıyı da çeviriyor )

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Mehmet taş
diziwatch bir babaydı... çok kötü bir internetiniz olsa bile akıcı donmadan izleyebiliyorduk.şimdi anime sitelerinin topu gelse gene bi diziwatch edemez

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Efe çiçek
diziwatch bir babaydı... çok kötü bir internetiniz olsa bile akıcı donmadan izleyebiliyorduk.şimdi anime sitelerinin topu gelse gene bi diziwatch edemez
Tranime ve türkanime mal olmasa 2 3 kuruş ceplerinden para çıkarıp ui ı adam ederler fansublarla ilgilenirler

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bedirhan
Diziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?
çevirileri çaldığı için kaapanmasına üzülmedim dizi için dizipal ve yabancıdizi anime için tranimeizle kullanırım

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Efe çiçek
çevirileri çaldığı için kaapanmasına üzülmedim dizi için dizipal ve yabancıdizi anime için tranimeizle kullanırım
çalmamasını isteseydi diğer sitedekiler adam akıllı bi ui ve oynatıcı koyarlardı sitelerine chat gpt ye diziwatch gibi oynatıcılar öner dedim 5 tane adam akıllı oynatıcı önerdi bu kadar zor bir şey değil ceplerinden 3 5 bişi çıkıcak sadece ömür boyu kullanılcak

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bedirhan
çalmamasını isteseydi diğer sitedekiler adam akıllı bi ui ve oynatıcı koyarlardı sitelerine chat gpt ye diziwatch gibi oynatıcılar öner dedim 5 tane adam akıllı oynatıcı önerdi bu kadar zor bir şey değil ceplerinden 3 5 bişi çıkıcak sadece ömür boyu kullanılcak
haklısınız hocam bir şey diyemem :D

gamescity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
citygames
yeniwatch çıktı şimdi diziwatch arcane yüzünden kapandı diyolardı bilemiyorum korsan sitesiz yaşayamayız filmler için olsun animeler diziler için olsun her şey için.
dostum arcane ile ne alakası var adam zaten videosunda asıl kapanma sebebini söyledi

Top Bottom