Tranime ve türkanime mal olmasa 2 3 kuruş ceplerinden para çıkarıp ui ı adam ederler fansublarla ilgilenirlerdiziwatch bir babaydı... çok kötü bir internetiniz olsa bile akıcı donmadan izleyebiliyorduk.şimdi anime sitelerinin topu gelse gene bi diziwatch edemez
çevirileri çaldığı için kaapanmasına üzülmedim dizi için dizipal ve yabancıdizi anime için tranimeizle kullanırımDiziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?
çalmamasını isteseydi diğer sitedekiler adam akıllı bi ui ve oynatıcı koyarlardı sitelerine chat gpt ye diziwatch gibi oynatıcılar öner dedim 5 tane adam akıllı oynatıcı önerdi bu kadar zor bir şey değil ceplerinden 3 5 bişi çıkıcak sadece ömür boyu kullanılcakçevirileri çaldığı için kaapanmasına üzülmedim dizi için dizipal ve yabancıdizi anime için tranimeizle kullanırım
haklısınız hocam bir şey diyememçalmamasını isteseydi diğer sitedekiler adam akıllı bi ui ve oynatıcı koyarlardı sitelerine chat gpt ye diziwatch gibi oynatıcılar öner dedim 5 tane adam akıllı oynatıcı önerdi bu kadar zor bir şey değil ceplerinden 3 5 bişi çıkıcak sadece ömür boyu kullanılcak
dostum arcane ile ne alakası var adam zaten videosunda asıl kapanma sebebini söylediyeniwatch çıktı şimdi diziwatch arcane yüzünden kapandı diyolardı bilemiyorum korsan sitesiz yaşayamayız filmler için olsun animeler diziler için olsun her şey için.