kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
ARKADAŞLAR 1.5 SENEDİR BU KULAKLIĞI ALMAK İSTİYORUM. DOĞRU LİNK DEĞİL Mİ?AMAZONDAN ZATEN, GRİ HYPERX CLOUD 2
ÇOK ÖZÜR DİLERİM AŞIRI HEYECANLIYIMDOSTUM CAPS KAPARMISIN??
Birde linkin neyini soruyorsun?
Doğru link Bi yanlışlık yok, düz bildiğimiz cloud 2 yi alıyorum, Ware house değil, bütün kutu içerikleri tamDOSTUM CAPS KAPARMISIN??
Birde linkin neyini soruyorsun?
Kanka neyi doğru mu kendin bakamıyor musun hyperx cloud II işteARKADAŞLAR 1.5 SENEDİR BU KULAKLIĞI ALMAK İSTİYORUM. DOĞRU LİNK DEĞİL Mİ?AMAZONDAN ZATEN, GRİ HYPERX CLOUD 2
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!!!Yaa adam işte heyacan yapmış sormus arkadaşlar boş muhabbet yapmayın... Neyse bir şey demicemm Ho kardeşim sana da simdiden.
Anladım hocam neyin özürünü diliyorsun estağfirullah yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim. Bir şey yok yani linke gidemiyorsun falan sandım.Ya korkuyorum götümü yırtıp biriktirdiğim 720 lira. Emin olmak istedim sadece özür dilerim :'(
YOK YOK HANİ ÇOK İSTİYORDUM VE SONUNDA ALABİLMEK. HANİ AYRI BİR SEVİNÇAnladım hocam neyin özürünü diliyorsun estağfirullah yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim. Bir şey yok yani linke gidemiyorsun falan sandım.
KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN.YOK YOK HANİ ÇOK İSTİYORDUM VE SONUNDA ALABİLMEK. HANİ AYRI BİR SEVİNÇ
KNK 40 SAATTİR UYUMUYORKEN ALKOL ALMAMAK LAZIMMIŞ. BEN KENDİ HEYECANIM SANIYORUM. EVE TEK VARABİLMEK İÇİN3. DÜNYA SAVAŞI I VERİYIRUÖIYSAGDJIOASGYDIJASOUOAJKSFPAHUFIASKLD
SAKİN OL HOCAM
HAYIRLI OLSUN
He unuttum yazmayı sanırım 1 tık sarhoş oldunKNK 40 SAATTİR UYUMUYORKEN ALKOL ALMAMAK LAZIMMIŞ. BEN KENDİ HEYECANIM SANIYORUM. EVE TEK VARABİLMEK İÇİN3. DÜNYA SAVAŞI I VERİYIRUÖ
Allah kurtarsın kardeşim.KNK 40 SAATTİR UYUMUYORKEN ALKOL ALMAMAK LAZIMMIŞ. BEN KENDİ HEYECANIM SANIYORUM. EVE TEK VARABİLMEK İÇİN3. DÜNYA SAVAŞI I VERİYIRUÖ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
He unuttum yazmayı sanırım 1 tık sarhoş oldun
Ne dion olmKNK 40 SAATTİR UYUMUYORKEN ALKOL ALMAMAK LAZIMMIŞ. BEN KENDİ HEYECANIM SANIYORUM. EVE TEK VARABİLMEK İÇİN3. DÜNYA SAVAŞI I VERİYIRUÖ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
He unuttum yazmayı sanırım 1 tık sarhoş oldun