Mojo jojo
80+ Silver
Dolar 6tl olsun diye hayal mi olur be.8.07 olmuştu en son düşüyor diye seviniyodum yine artmış
tahmin:hayaller 5.90 gerçerkler 11.87
Dolar 6tl olsun diye hayal mi olur be.8.07 olmuştu en son düşüyor diye seviniyodum yine artmış
tahmin:hayaller 5.90 gerçerkler 11.87
düşeceğine inanmıyorum millet 2023 de rezerv olmaktan çıkıcak dolar diyor sonunada cCc yazıyor 2023'de düşçen mi?Nasıl inandırayım YGT56 hazretleri ?
İsterse NATO'dan çıkar. (ABD Türkiye'nin NATO'dan çıkmasını hiç istemez.)tek kozu o zaten ve onun gibi hava üssleri
hayalimiz bile fakirce bi fakir ülkenin fakir çocuklarıyız bizDolar 6tl olsun diye hayal mi olur be.
2023 ü beklerse kazanması imkansızAslında biliyor musun şu an pandemi olduğu için seçim yapılmıyor yoksa 6 ay sonrasında bir seçim olabilirdi yani 2021'in son aylarına denk geliyor türkiye nufüsünün %75'i aşılandıktan sonra büyük ihtimal seçim yaklaşıcak gibi görünüyor bu da 2022'nin sonuna doğru işaret ediyor tabi ne olacağını bilemiyoruz
bende inanmiyorum ama oluyormuşDolar 6tl olsun diye hayal mi olur be.
Şakayı falan bırakırsam tahminimce 2023'te falan düşmeyeceğim (mucize gerçekleşmedikçe) aksine daha çok artacağım.düşeceğine inanmıyorum millet 2023 de rezerv olmaktan çıkıcak dolar diyor sonunada cCc yazıyor 2023'de düşçen mi?
Allah aşkına ülkede üretim büyük bir sorun mu? Büyük bir sorun değil.Şakayı falan bırakırsam tahminimce 2023'te falan düşmeyeceğim (mucize gerçekleşmedikçe) aksine daha çok artacağım.
Eğer ülke daha fazla üretim yapmazsa sonumuz iyi değil