- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,215
Şuan hiçbir eticaret sitesinin derdi sistem satmak değil Dostum durdukça adamların malları değerleniyorVade farksız 10 taksitle 50kya almak avantajlı
Şuan hiçbir eticaret sitesinin derdi sistem satmak değil Dostum durdukça adamların malları değerleniyorVade farksız 10 taksitle 50kya almak avantajlı
Delikanlılığımızın ispatına gerek yok ve öyle bir hedefimiz de yok.Hepsiburadaya vade farksız 25-30 K civarına 5060 ya da 9060 XT sistem getir de alem delikanlı görsün be ustam.
Bu kadar gerginlik bünyeye zararEeee yine Donanım Arşivi çıkartmış olacak işte.
Boş konuşmak yerine sistemleri tartışsak mı artık?
10 taksitte 58knin daha avantajli olmasi için aylik 3.45% faize yatirabiliyor olmak gerek. Türkiye'deki faiz oranlarini cok iyi bilmiyorum ama size sunulan faiz oranini chatgpt'ye girip discounted cash flow analysis yap derseniz taksit mi mantikli onden odenme mi ogrenebilirsiniz.inşallah olmaz ben de tam neler çıkacak emin değilim ama sana bir soru,
Aynı sistemi peşin ödeyip 50K'ya mı almak daha avantajlı yoksa peşin fiyatına 10 taksitle 58K'ya mı almak daha avantajlı?
sistem almaya niyetliyim bi süredir hayırlısı olsun şimdiden inşallah hepsiburada gibi yerlerde çıkmaz hiçbirşey değiştirilmiyor neyse ben alamıyacak gibi duruyorum herkese hayırlı uğurlu olsun kira ödemekten sıra gelmiyorki nefes almaya![]()
25-30 k civarına 5060 lı sistem geleceğini sanmıyorum hocam gelse dahi tercih edileceğini sanmıyorum donanım bileşenleri yüzünden, umarım fiyatları arttırmadan vade farksız taksitli sistemler olur ve alabiliriz.Adam akıllı sistem gelmiyo, gelse de kartıma hiçbir site taksit yapmıyor diye (Vakıfbank) kasımı boş geçmeyelim diyip Sıcak Fırsatlarda paylaşılan Nextin 16k'lık TV'yi aldım.
Hepsiburadaya vade farksız taksitle 25-30 k civarı RTX 5060 sistem gelirse benzin döker yakarım kendimi.
Ben de vadeliden uzak dururum ama zaten sorun şu ki kimse peşin fiyatına da 50K ya sistem satmıyor10 taksitte 58knin daha avantajli olmasi için aylik 3.45% faize yatirabiliyor olmak gerek. Türkiye'deki faiz oranlarini cok iyi bilmiyorum ama size sunulan faiz oranini chatgpt'ye girip discounted cash flow analysis yap derseniz taksit mi mantikli onden odenme mi ogrenebilirsiniz.
Ancak benim gorusum: 50k'ya koyulsa zaten ~58 civarina vade farki ile benzer taksit yapilir. Bankacilara para kazandirmak icin borca girmeyin derim.
25-30 k civarına 5060 lı sistem geleceğini sanmıyorum hocam gelse dahi tercih edileceğini sanmıyorum donanım bileşenleri yüzünden, umarım fiyatları arttırmadan vade farksız taksitli sistemler olur ve alabiliriz.
Ne yaptıklarını görmüyor musun? Gel 1. sınıf konusu empati yap. İlk defa böyle gerginlik yapıyorum onuda söyleyeyim.Bu kadar gerginlik bünyeye zarar
Sorduğunuz soruya cevaben demek istemistim. Vade farki olmasin diye fiyati o kadar artacaksa vade farksiz olmasinin bir anlami kalmamis oluyor.Ben de vadeliden uzak dururum ama zaten sorun şu ki kimse peşin fiyatına da 50K ya sistem satmıyor