no-name
80+ Silver
Hocam sizce bunu mu bekleyelim modart mı alalımpeşin fiyatına taksitle satılcak belki önceki vok sistemi öyle aldım ben
Hocam sizce bunu mu bekleyelim modart mı alalımpeşin fiyatına taksitle satılcak belki önceki vok sistemi öyle aldım ben
kral bunun özellikler belli değil daha ama mutlaka iyi bir şeyler çıkacaktır. bence ikisinden de birer tane alHocam sizce bunu mu bekleyelim modart mı alalım
O kadar bütçem yok şuandakral bunun özellikler belli değil daha ama mutlaka iyi bir şeyler çıkacaktır. bence ikisinden de birer tane al
o zaman barbut at hangisi gelirse o sistemi alO kadar bütçem yok şuanda
Ben iptal ettim bile i3 12100 hemen. İade ettim. Aradim vatani iade edenler olmuş sistemi hemen kargoya vereceklerdi hazir diye aradilar dedim. Sizden laptop alacam çocuğuma diye öğle kandirrdim iade ettimVallahi vatan'dan aldığımız sistemi iade ettirecekler böyle giderse
13 k alan var yarın gelecek kapora alacağım bakalım sattım satılırBen iptal ettim bile i3 12100 hemen. İade ettim. Aradim vatani iade edenler olmuş sistemi hemen kargoya vereceklerdi hazir diye aradilar dedim. Sizden laptop alacam çocuğuma diye öğle kandirrdim iade ettim
modartın stok bitmedi mi?Çok kararsız kaldım da mı beklesem modart m9 u mu alsam diye