SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Ohooo 15k üzeri f/p sistem olmuyor ki (!)+sonsuz
Ohooo 15k üzeri f/p sistem olmuyor ki (!)+sonsuz
abi bir saat içerisinde çıkacak mı sistem banyoya gireceğimde seni bekliyorum+sonsuz
aman tanrım 7900x ve 3060 ti geliyor gibi hissettim fiyat 16.999+sonsuz
5 sayfadır banyo banyo diyorsun. Şansın en kötü şekilde işleyip tam sen banyoya girdiğinde video yayınlansa bile 40 dakikada banyodan çıkarsan bir şey kaybetmezsin. Gir gitsin banyoya.abi bir saat içerisinde çıkacak mı sistem banyoya gireceğimde seni bekliyorum
F/p sistem ucuz olacak demek değil bunu kaç kez söyledi insanlar normale göre daha ucuzOhooo 15k üzeri f/p sistem olmuyor ki (!)
He öyle mi olmuş kankaF/p sistem ucuz olacak demek değil bunu kaç kez söyledi insanlar normale göre daha ucuz
parantez içinde ünlem koymuş yazık onu da linçleme kankamF/p sistem ucuz olacak demek değil bunu kaç kez söyledi insanlar normale göre daha ucuz
oh be şimdi rahatça banyoya girebilirim (!)arkadaşlar Sayın Hacıgül ile görüştük telefonda herkesin banyosunu yapmasını bekliyor .video herkes banyosunu yapana kadar yayınlanmayacak
banyo işi spam gibi olduysa özür dilerim ama 40 dakikada stoğun biteceğine inanıyorum herkes bu sistemi bekliyor çünkü5 sayfadır banyo banyo diyorsun. Şansın en kötü şekilde işleyip tam sen banyoya girdiğinde video yayınlansa bile 40 dakikada banyodan çıkarsan bir şey kaybetmezsin. Gir gitsin banyoya.
Herkes bu anı bekliyor 40 dakika değilde 5 dakika bile sürmez gibi bitmesibanyo işi spam gibi olduysa özür dilerim ama 40 dakikada stoğun biteceğine inanıyorum herkes bu sistemi bekliyor çünkü
Ryzen 5 7600 ve 4070 ti inşallah böyle bişey olur..+sonsuz
yok deveRyzen 5 7600 ve 4070 ti inşallah böyle bişey olur..