valla bu sorunun cevabını bende arıyomarkadaşlar sistem linki 404 verirken siz nasıl alıyorsunuz acaba çok merak ediyorum ?
hocam madem böyle yapıcaklar siteyi önceden insanlar almasın diye ayarlamaları lazımdı birsürü alan arkadaş var ben de dahilim aralarında olan sistemi bir daha alacak bakiyeye sahip olmayanlara olduniye iptal oluyo la 20:30 da denediğiniz için galiba stok gelmeden alamya çalışmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
siteyi de zorlamış oluyorsunuz boş yere bu sefer
Aldığımızda vermiyordu baya sattılar yaniarkadaşlar sistem linki 404 verirken siz nasıl alıyorsunuz acaba çok merak ediyorum ?
evet gerçekten bakiyesiz kişiler için çok kötü olmuşhocam madem böyle yapıcaklar siteyi önceden insanlar almasın diye ayarlamaları lazımdı birsürü alan arkadaş var ben de dahilim aralarında olan sistemi bir daha alacak bakiyeye sahip olmayanlara oldu
kral sen merak etme verirler sistemi sanaAldığımızda vermiyordu baya sattılar yani
saçmalık@Abdullah Hacıgül durum böyle hocam bir daha denem şansım kalmadı sanırım para iadesini heöen yapmazlar sanırımAlıntıyı görüntüle