- Bütçe
- 32000
Günde 3-4 saat TV-YouTube izlenecek, haftada 1-2 defa Fifa veya single player oyun oynanacak. Next giriş seviye mini led ama 60 hz Iffalcon ise 144hz daha iyi ram ve depolamaya sahip ama qled panel. Siz olsanız hangisini alırdınız?
İffalcon u95a kullandım sorun varsa o modelde yardimci olabilirim.Günde 3-4 saat TV-YouTube izlenecek, haftada 1-2 defa Fifa veya single player oyun oynanacak. Next giriş seviye mini led ama 60 hz Iffalcon ise 144hz daha iyi ram ve depolamaya sahip ama qled panel. Siz olsanız hangisini alırdınız?
İkisinide 65 inç alacaksın sanırım benim tavsiyem next olurdu. Dünkü marka demek doğru değil, servis altyapısı next'in iffalcondan çok daha iyi. Ve zaten kullandığı panel vs. kendileri üretmiyor kimden aldığı hangi paneli aldığına bakmak lazım.
Hocam panel nasıl siyahlar vs karanlıkta ips monitör gibi parlıyor mu siyahları? şuan m.ö den kalma 40 ekran lcd kullanıyorum her halükarda büyük upgrade olacak ama ömürlük alacağımdan en iyisi olsun diyorum. mediamarkt ta tcl in miniledlerini görmüştüm ve bayılmıştım onları aratır mı iffalcon qled sizceİffalcon u95a kullandım sorun varsa o modelde yardimci olabilirim.
Miniledlerin hiçbiri IPS gibi parlamaz, yok siyah o konuda sorun yaşamazsın. TCL c6k ile çok benzerler ama yazılım arayüzü falan farklı.Hocam panel nasıl siyahlar vs karanlıkta ips monitör gibi parlıyor mu siyahları? şuan m.ö den kalma 40 ekran lcd kullanıyorum her halükarda büyük upgrade olacak ama ömürlük alacağımdan en iyisi olsun diyorum. mediamarkt ta tcl in miniledlerini görmüştüm ve bayılmıştım onları aratır mı iffalcon qled sizce
Hocam nextstar 144 hz modelin özellikleri c6k- u95a nin yanından geçemez ki zaten ondan iyi olsalar fiyati aşağıda olmazdı.İkisinide 65 inç alacaksın sanırım benim tavsiyem next olurdu. Dünkü marka demek doğru değil, servis altyapısı next'in iffalcondan çok daha iyi. Ve zaten kullandığı panel vs. kendileri üretmiyor kimden aldığı hangi paneli aldığına bakmak lazım.
Hocam nextstar 144 hz modelin özellikleri c6k- u95a nin yanından geçemez ki zaten ondan iyi olsalar fiyati aşağıda olmazdı.
Hocam nextstar 144 hz modelin özellikleri c6k- u95a nin yanından geçemez ki zaten ondan iyi olsalar fiyati aşağıda olmazdı.
Hocam dediğim daha özellikli ve iyi olsa Tcl c6k dan iffalcon u95a modellerinden fiyatı daha yukarida olurdu.Next'in dimming zone daha iyi ve hoparlörüde daha iyi. Ekran nit değeri ise iffalcon u95a daha iyi varsa yanlışım söyleyin valla düzeltilmiş olur.
Post automatically merged:
Bide iffalcon u95a'daki en buyuk şikayet uydu kanallarının yavaş geçişi ben deneyimlemedim anten kullanmıyorum çünkü. Ama bunu yaşayan çok kişi var. Bide iffalconda u95a'da futbol maçı izlerken ghosting yaşayanlarda var ben izlemediğim için onada yorum yapmam doğru olmaz. Next'inde illa şikayeti vardırda ben iffalconunkileri biliyorum.