𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Beklediğim yorumdu hayırlı akşamlar reis ben yatarAdam GTX değil RTX istiyormuş, BANANE
Beklediğim yorumdu hayırlı akşamlar reis ben yatarAdam GTX değil RTX istiyormuş, BANANE
Kimse adama çamur atmaya çalışmıyor sadece sistem çıkana kadar herkes kendi fikrini söylüyor acaba böyle olabilir mi böyle olabilir mi diye yoksa donanım arşivi sistemlerinin fiyat performans kalitesini sorgulamaya gerek bile yokGTX ekran kartı gayet güzel ekran kartı milleti anlamıyorum ben adam ne yaparsa illaki bir şey bulup çamur atıyorsunuz çamur atan kitle zaten belli reis bunu bildiği için zaten bulaşmıyor onlara ama keşke hiç çamur atilmasa hazır sistem pc lerine devam reis boşver milleti
Pazar 17.00Saat kaçta olcak bu
aynennn reis kesin biter 1 dakikada yanlış bilgi veriyorsun hep.Hiçbir katakulli yok hep beklentiyi siz yükseltiyorsunuz rakipsiz GTX sistem geliyor bu kadar basit. Almayan almasın zaten 1dkka da stok bitecek np.
Teşekkür ederim bilgi içinPazar 17.00
Hocam bir sorum olacak. Neden biz üyelere bu sıralar böyle davranıyorsunuz? Diğer forumlarda sizi eleştiriyorlar. Milletin diline düşmüşsünüz.Adam GTX değil RTX istiyormuş, BANANE
: (BANANE)Hocam bir sorum olacak. Neden biz üyelere bu sıralar böyle davranıyorsunuz? Diğer forumlarda sizi eleştiriyorlar. Milletin diline düşmüşsünüz.
AAAAA ne oluyoruz ya siz yayıncılara mobbing uygulayınca iyi hoş güzel ama Hayır sadece "hakeden gruba" hakettiği gibi davranıyorum. Ve sana bunu diyenleri büyük kısmı al satta para kaldırma hayali kuran tipler kısacası beni ilgilendiren yorumlardan bahset kuru gürültü zamanımızı harcamasınHocam bir sorum olacak. Neden biz üyelere bu sıralar böyle davranıyorsunuz? Diğer forumlarda sizi eleştiriyorlar. Milletin diline düşmüşsünüz.
Bu forumda size karşı zıt davranan çok nadir hocam. Belki yok bile. 8 foruma üyeyim ancak en çok bu forumda vakit geçiriyorum. En çok sizin videolarınızı izliyorum.AAAAA ne oluyoruz ya siz yayıncılara mobbing uygulayınca iyi hoş güzel ama Hayır sadece "hakeden gruba" hakettiği gibi davranıyorum. Ve sana bunu diyenleri büyük kısmı al satta para kaldırma hayali kuran tipler kısacası beni ilgilendiren yorumlardan bahset kuru gürültü zamanımızı harcamasın
nick yorum uyumuAbi yıl olucak 2023 2019'da cıkıcak olan ekran kartlı sistem cıkarıyoruz hala kader utansın ne DLSS ne RayTracing hiçbir şey yok FSR açarız artık