Yavaş yavaş başlayacak hesap sormaya...Daha dursunlar hdpden hesap sorulacak. Rte akıllı adam kim ne derse desin sessiz kaldı bilerek ortalığı karıştırmadı. Şimdi hesap zamanı.
Kim yapıyorsa alınsın içeri. Rte bekliyordu sonucu zaten fakat ses etmedi şimdi başlıyor.
Hahahhahaha, 2028'e kadar ağlamaya devam edebilirsin kanka.Afganlar, Pakistanlılar ve Araplar sizin geleceğinizi belirledi bunlarda tecavüz taciz etmeleri çok yüksek haberiniz olsun.
O zamana kadar ülke kalırsa tabiKesinlikle öyle. Minumum %60'la kazanacak Selçuk ağabey. Şimdi, "Selçuk siyasete girmez..." falan filan diyecekler ama bekleyip görsünler, 2028'de de hezimeti yaşayacaklar
Bu kafayla devam et ülkede azınlık olacaksınız daha at gözlüğü takıyorsunuz.Hahahhahaha, 2028'e kadar ağlamaya devam edebilirsin kanka.
Azınlık falan olmayacağız kanka. Erdoğan kazanınca hepimiz kazanmış olacağız. Siz de rahatlayacaksınız, bu kadar sıkmayın canınızıBu kafayla devam et ülkede azınlık olacaksınız daha at gözlüğü takıyorsunuz.
Kalır kalır, dert etmeyin. Her seçim aynı laga lugayı yapıyorsunuz ama bir sonraki dönemde yine sıkıntısız seçime girip kazanıyoruz.O zamana kadar ülke kalırsa tabi
Hayal kurmaya devam edinAzınlık falan olmayacağız kanka. Erdoğan kazanınca hepimiz kazanmış olacağız. Siz de rahatlayacaksınız, bu kadar sıkmayın canınızı
ülkede dolar bitti haberin var mı senin ? zaten benim tanıdıklarım var onlar sayesinde bi şekil kurtulabilirim benAzınlık falan olmayacağız kanka. Erdoğan kazanınca hepimiz kazanmış olacağız. Siz de rahatlayacaksınız, bu kadar sıkmayın canınızı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalır kalır, dert etmeyin. Her seçim aynı laga lugayı yapıyorsunuz ama bir sonraki dönemde yine sıkıntısız seçime girip kazanıyoruz.
Ya bırak şuna laf anlatmasana. Siz hayatta kalmaya bakın. Bu da sevinsinülkede dolar bitti haberin var mı senin ? zaten benim tanıdıklarım var onlar sayesinde bi şekil kurtulabilirim ben
Allah kahretsin be. Keşke yazmasaydim a.kılışdaroğlu yönetemez yeenim (!)