Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Din uydurdu, kaçtı gibi ifadeler hakaret değil mi ahmak kardeşim? Tarafsız olacaksa Peygamber Muhammed şunu yaptı, müslümanlar ona şu şu der vs. tarzında olmalıydı.
Orayı okuduğumda gördüğüm ve anlatılan asıl şey, Arapların bozuk kafa yapısına bir çözüm olarak hazırlandığından bahsedilmesi dinin.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Kardeşim dinsiz birini sevmenin hükmü var. Kamâl'i sevemeyiz. Rabbimiz emrediyor. Daha beter yaptıkları şeyler de var ama konumuz sadece dinî görüşleri.
Bunları söyleyebilmenin tek sebebi her konuya yüzeysel bakman, din dediğin şeyin Tanrıyla kişinin arasındaki bağı aşıp insanları manipüle etmek için kullanılan bir araca döndüğünü fark etmemen ve dönemin siyasetinden anlamaman.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Bunları söyleyebilmenin tek sebebi her konuya yüzeysel bakman, din dediğin şeyin Tanrıyla kişinin arasındaki bağı aşıp insanları manipüle etmek için kullanılan bir araca döndüğünü fark etmemen ve dönemin siyasetinden anlamaman.
İslâm dinini bilmiyorsun ki işte...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuduğunu anlama sorunu: ✅
Kendin dinsizsen buradan ayrıl. Benim dinsizlerle işim yok.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kardeşim dinsiz birini sevmenin hükmü var. Kamâl'i sevemeyiz. Rabbimiz emrediyor. Daha beter yaptıkları şeyler de var ama konumuz sadece dinî görüşleri.
Sevgi besleyip beslememek bambaşka bir şey.
Ama sen ülkesi için mücadele etmiş bir insana böyle sözler kullanamazsın.
Madem bu kadar müslümansın.
Böylesinde mücadele vermiş bir insanın hakkına girmiyor musun şu an?
Hiç böyle düşündün mü?
Bak o zaman yaşananları belki de hiç bir zaman tam olarak bilemeyiz.
Ama senin böyle demen hem atatürke hemde emrinde şehit olan binlerce askerimize haksızlıktır.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Sevgi besleyip beslememek bambaşka bir şey.
Ama sen ülkesi için mücadele etmiş bir insana böyle sözler kullanamazsın.
Madem bu kadar müslümansın.
Böylesinde mücadele vermiş bir insanın hakkına girmiyor musun şu an?
Hiç böyle düşündün mü?
Bak o zaman yaşananları belki de hiç bir zaman tam olarak bilemeyiz.
Ama senin böyle demen hem atatürke hemde emrinde şehit olan binlerce askerimize haksızlıktır.
Şehitlere haksızlık etmiyorum. Onun sefasını süren Kamâl'in gerçek yüzünün anlatılmasını istiyorum. Dinî bilgin zayıf işte. Araştır hükmünü sonra cevap yaz.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İslâm dinini bilmiyorsun ki işte...
La sen bildiğini mi sanıyorsun? Emin ol en az senin kadar belki senden daha çok araştırmışımdır, tefsirleri okumuşumdur. Yorum yaparken sadece elinde olan şeyi çevirip çevirip duruyorsun. Sevemeyiz diyorsun... Dinlerin yanlış yönetilmesi ve siyasete katılmasıyla oluşan hataları. Buradaki nihai amaç din ve dinin olmaması gereken yerleri ayrıştırmak.

Şehitlere haksızlık etmiyorum. Onun sefasını süren Kamâl'in gerçek yüzünün anlatılmasını istiyorum. Dinî bilgin zayıf işte. Araştır hükmünü sonra cevap yaz.
La burada sefa süren tek kişi sensin, hala anlamıyon mu sen? Senin düşündüğün gibi birisi olsaydı sen şu an ibadetini bile yapamıyor olurdun anla artık. Sen yaşıyor bile olur muydun bilinmez, anla artık şunu

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İslam bütün gayri müslimlerden nefret etmi diyor?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
La sen bildiğini mi sanıyorsun? Emin ol en az senin kadar belki senden daha çok araştırmışımdır, tefsirleri okumuşumdur. Yorum yaparken sadece elinde olan şeyi çevirip çevirip duruyorsun. Sevemeyiz diyorsun... Dinlerin yanlış yönetilmesi ve siyasete katılmasıyla oluşan hataları. Buradaki nihai amaç din ve dinin olmaması gereken yerleri ayrıştırmak.
Islâm'ı yok etme çabaları atanızın:
İslâm> Kamâlizm
İmanın şartı> 6 ok
Amentü> Andımız
...

İslam bütün gayri müslimlerden nefret etmi diyor?
Hayır, durumları var.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bazen sizin gibileri görünce müslümanlıktan soğuyorum.
Şu ateistleri daha iyi anlıyorum.
Bi insan nasıl bu kadar anlayışsız ve nefret dolu olabilir?

Islâm'ı yok etme çabaları atanızın:
İslâm> Kamâlizm
İmanın şartı> 6 ok
Amentü> Andımız
...

Hayır, durumları var.
Tamam neyse bende ciddiye alıyorum bu mesajlardan sonra trol olduğun anlaşıldı by

Top Bottom