Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Kardeşim dinsiz birini sevmenin hükmü var. Kamâl'i sevemeyiz. Rabbimiz emrediyor. Daha beter yaptıkları şeyler de var ama konumuz sadece dinî görüşleri.
Nerede geçiyor böyle bir söz? Sizin gibi cahil kesim uyduruyor malum yerinden. Klasik ülkemin cahillerinden.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Irkçı degilim diyerek saatlerdir gayri müslimlere ırkçılık yapıyorsun.
Gayr-i müslimlere ırkçılık yapmıyorum. Andımızda zorla Türk olmayanlara Türk dedirtiliyor. Ben Türk olduğum için pek ilgilendirmiyor beni ama olmayan insanlar var. Zorla Türküm dedirttiriyorsun. Bunun nesi hoş?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Irkçı degilim diyerek saatlerdir gayri müslimlere ırkçılık yapıyorsun.
Andımızı kaldırarak, Türk milletinden; Türk, Kürt, Çerkez vs. olarak ayrıldığımızı ve asıl ırkçılığın bu olduğunu idrak edemiyoruz daha 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayr-i müslimlere ırkçılık yapmıyorum. Andımızda zorla Türk olmayanlara Türk dedirtiliyor. Ben Türk olduğum için pek ilgilendirmiyor beni ama olmayan insalar var. Zorla Türküm dedirttiriyorsun. Bunun nesi hoş?
Türk milleti ne demek biliyor musun? Ya da senin "Kamal" dediğin kişinin bu durum hakkındaki görüşünü, kaldırılan Andımızda "Ne mutlu Türk'üm 'diyene' !" cümlesini de bilmiyorsundur sen gerçi... Biz buna cahillik diyoruz 😁, kendini Türk hisseden herkesin ne olduğunu biliyor musun ya da Türkiye'de yaşayıp millet için ömrünü veren herkesin, evet biz ona Türk diyoruz ama ne anlarsın 😁

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gayr-i müslimlere ırkçılık yapmıyorum. Andımızda zorla Türk olmayanlara Türk dedirtiliyor. Ben Türk olduğum için pek ilgilendirmiyor beni ama olmayan insanlar var. Zorla Türküm dedirttiriyorsun. Bunun nesi hoş?
O zaman Türkiye'de yaşama bilader ?

1961 Anayasası
Madde 54- Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. Yabancı babadan ve Türk anadan olan çocuğun vatandaşlık durumu kanunla düzenlenir. Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bir gün herkes aydınlanacaktır, umarım tez zamanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Andımıza ırkçı diyen tiplerden misin bir de, ben seninle çok bile konuşmuşum; bir dahakine tartışacağım kişinin düşüncelerini soracağım eğer iflah olmaz ayarındaysa uğraşmaya gerek yok 😁
Kanka sal konuşulmaz bununla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom