Neler Yeni

Dövizcide kart geçer mi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
Y
Ona güvenmiyorsunuz, buna güvenmiyorsunuz, doların neyine güveniyorsunuz da bunlara takılıyorsunuz, altın alın kafanız rahat etsin, dolar yatırım aracı değildir, ticaret yapmıyorsanız, kurumsal olarak döviz ihtiyacınız yoksa almanıza da gerek yok. Hiç yoksa altın bir kağıt parçası değil kendi ham değeri var, sıkıntı yaşamazsınız, paranız da güvende kalır.
Yatırım yapmaya calısmıyorum sadece para bırıktırmek ıstıyorum uzun surelı ve bırıktırdıgım para durdugu yerde erısın ıstemıyorum.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Emirhan
Y

Yatırım yapmaya calısmıyorum sadece para bırıktırmek ıstıyorum uzun surelı ve bırıktırdıgım para durdugu yerde erısın ıstemıyorum.
Tamam işte, altın bu iş için biçilmiş kaftan.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
Tamam işte, altın bu iş için biçilmiş kaftan.
Gittim aldım 1 gr altın. 24 ayar. 3.820 satıp 3.770 alıyorlar 50 TL fark var. 3 yere sordum aynı fiyat verdiler. Bitek internette TSE damgası olmalı falan yazıyordu internette de adam alakasız bir şey o senin kazağında da olması lazım pantolonunda da var mı yok dedi. Normal midir sorun olur mu? Fatura da aldım. İnternette daha ucuz gozukuyor ama o takıldı kafama bıtek..

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Emirhan
Gittim aldım 1 gr altın. 24 ayar. 3.820 satıp 3.770 alıyorlar 50 TL fark var. 3 yere sordum aynı fiyat verdiler. Bitek internette TSE damgası olmalı falan yazıyordu internette de adam alakasız bir şey o senin kazağında da olması lazım pantolonunda da var mı yok dedi. Normal midir sorun olur mu? Fatura da aldım. İnternette daha ucuz gozukuyor ama o takıldı kafama bıtek..
İstanbul'daysanız kapalı çarşıdan alabilirsiniz, orada fark çok olmuyor, istenmediği sürece fatura vermiyorlar zaten, çok da aranmıyor, faturalı olursa da fiyat fark ediyor.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Onur
İnternetteki borsa fiyatı. Adam orada yazan fiyatı verebilir mi sence dostum hayrına mı işletiyor dükkanı :D
Dediği gibi kapalıçarşıda düşük oluyor onun dışı çok oynamaz hemen hemen aynı. Milyonlarca liralık falan almayacaksan da takılma al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'daysanız kapalı çarşıdan alabilirsiniz, orada fark çok olmuyor, istenmediği sürece fatura vermiyorlar zaten, çok da aranmıyor, faturalı olursa da fiyat fark ediyor.
Fatura verilmemesi ve verilse dahi ayrıyeten para alınması neden hocam çok saçma değil mi , yasal zorunluluk mu var acaba ?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben fiş istedim verdi adam direkt

İnternetteki borsa fiyatı. Adam orada yazan fiyatı verebilir mi sence dostum hayrına mı işletiyor dükkanı :D
Dediği gibi kapalıçarşıda düşük oluyor onun dışı çok oynamaz hemen hemen aynı. Milyonlarca liralık falan almayacaksan da takılma al geç.

Fatura verilmemesi ve verilse dahi ayrıyeten para alınması neden hocam çok saçma değil mi , yasal zorunluluk mu var acaba ?
Orijinallik konusunu dert etmeli miyim sizce? Altının ustunde qr kod cart curt hıcbır sey yok.
Şu resimdekinden. İlk kez aldığımdan öğrenmek istiyorum. Kenara para arttırdıkça almaya devam edeceğim.

Ekler

• 1743165919742.png
    1743165919742.png
    328.4 KB · Hit: 6

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Onur

Orijinallik konusunu dert etmeli miyim sizce? Altının ustunde qr kod cart curt hıcbır sey yok.
Şu resimdekinden. İlk kez aldığımdan öğrenmek istiyorum. Kenara para arttırdıkça almaya devam edeceğim.
Orijinaldir sıkıntı yok

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,614
İsim
kadir
Altın al geç, dolarla euroyla birikim olmaz.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Emirhan
Vergi meselesi var, faturasız olunca vergi kesilmiyor, kaçak satılmış oluyor aslında. Milyon TL'lik altın alırken fatura olması kafa rahatlığı için iyi olur ama öyle ufak ufak birikim yapmak için fatura almaya çok da gerek yok.

Kurumsal bir yerden aldığınız için şüphelenmeye gerek yok.

Top Bottom